Superliga Romaniei Care este starea lui Abdallah. Dennis Politic va reveni curând titular

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Nicolescu a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a lui Hakim Abdallah, respectiv a lui Dennis Politic.



Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo a explicat faptul că atât Dennis Politic, cât și Kennedy Boateng vor reveni în echipa de start a următorului meci pe care „câinii roșii” îl vor disputa, respectiv duelul de pe teren propriu cu FC Botoșani, din a XI-a etapă a Superligii.

Totuși, Hakim Abdallah trebuie să mai aștepte o perioadă până va reveni pe teren, el urmând să înceapă, în cursul acestei săptămâni, antrenamentele cu prima echipă, în timp ce va finaliza și recuperarea la umăr.

Se pare că antrenorul și staff-ul său așteaptă să observe modul de pregătire și evoluția acestuia, stabilind astfel momentul în care îl vor introduce pe atacant în partidele care vor urma.

Despre Josué Homawoo, Nicolescu a declarat că trebuie să mai treacă timp pentru a fi recuperat complet, astfel că nu este luat în calcul pentru o revenire în viitorul apropiat, cele mai mari șanse fiind după pauza competițională.

„Dennis Politic a arătat foarte bine săptămâna trecută în antrenamente”

„Am fost foarte hotărâți în privința transferului lui Cîrjan. Împreună cu mister am găsit un numitor comun și cu el și s-a întâmplat. Boateng va reveni săptămâna viitoare, pentru că el nu a forțat la Galați, pentru că risca o mică recidivă. Nu am vrut acest lucru.

Homawoo va reveni cel mai probabil după pauza competițională. Dennis Politic a arătat foarte bine săptămâna trecută în antrenamente. Investigațiile au arătat că nu mai are nimic, decât puțin lichid, motiv pentru care mister a decis să nu îl forțeze în acest meci. Și a vrut să fie sigur că va intra ca titular la forma lui cea mai bună. 

Abdallah reia săptămâna aceasta antrenamentele cu echipa și încă se recuperează la umăr. Din punct de vedere al capacităților sale, el poate intra în antrenamente. Dar după o operație există o oarecare reținere. Vedem cât de repede se adaptează la efort și la jocul în echipă”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Echipa condusă de Zeljko Kopic are un start de campionat foarte bun, înregistrând patru victorii, patru remize și două înfrângeri în actualul sezon al Superligii. Dinamo București se află pe locul 3, cu 16 puncte, în spatele liderului „U” Cluj, cu 22 puncte, respectiv a celor de la Oțelul Galați, cu 17 puncte (fără o etapă disputată).

Meciul din a XI-a etapă se va desfășura pe stadionul „Arcul de Triumf”, împotriva celor de la FC Botoșani, vineri, 27 septembrie, începând cu ora 21:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel