Superliga Romaniei Care este adevărul la Petrolul Ploieşti. Investitorii turci ar fi plecat, preşedintele clubului dezminte declaraţiile date sub anonimat

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Investitorii turci de la Petrolul Ploieşti ar fi decis să se retragă, după doar câteva luni. Motivul este cauzat de datoriile clubului. Claudiu Tudor, preşedintele celor de la Petrolul, spune însă că, dacă informaţia ar fi fost reală, nu ar fi fost dată sub protecţia anonimatului. 



"Nu ne-a fost arătat niciodată adevărul. Noi am plătit lucruri din urmă. Nu am luat niciun cent din club. Acum, Petrolul e pe marginea prăpastiei și se încearcă să se arunce vina asupra noastră. Noi l-am adus pe Mehmet Topal, noi am făcut structura de transferuri. Nu e viziunea celor din club, este a noastră. Datoriile sunt acum de 3 milioane de euro.

Ni s-a spus inițial că suma nu depășește 1 milion. Noi am părăsit clubul acum 10 zile din cauza minciunilor. Ne par rău că oamenii de bună credință care susțin Petrolul au de suferit. Credem că e vorba despre o încercare a lui Claudiu Tudor de a da vina pe noi pentru ceea ce se întâmplă acum la Petrolul. 

Noi i-am transferat pe Berisha și pe Doua. Noi am adus bani în club, nu am luat nimic înapoi. Interesul nostru a fost să creăm ceva durabil și serios, dar n-a fost posibil pentru că am fost mințiți", a transmis un reprezentant al investitorilor turci pentru Playsport

Pe plan sportiv, Petrolul o duce bine. Elevii lui Mehmet Topal sunt pe locul 4 în campionat, cu 18 puncte. Aceştia au marcat 12 goluri şi au încasat doar 8. În ultima etapă, Petrolul a trecut de Hermanstadt pe teren propriu, scor 4-1. 

Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului, contraatacă. "Dacă cineva avea ceva de spus, nu o spunea sub protecţia anonimatului"

"Cu acel articol care a ieșit de puțin timp în spațiul public se încearcă o mascaradă, acum, când Petrolul se află pe locul 4 în Superliga. Probabil că deranjăm foarte mult! Dacă cineva avea ceva de spus, din partea turcă, nu o spunea sub protecția anonimatului.

Transferul lui Seniko Doua a fost perfectat de agentul lui, Mihai Joița, încă din luna mai, iar transferul lui Berisha a fost dus cap-coadă de către directorul sportiv de la Petrolul, Paul Pintilie, pentru că jucătorul nu a mai dorit să continue la noi. Nu au fost vânduți de ”investitorii turci” la care se face referire în acel articol.

Chiar nu doream să răspund la asemenea aberații, mai ales că noi, partea română, nu am vorbit urât la adresa turcilor și nici nu i-am acuzat de ceva. Avem un meci foarte important cu UTA, ne concentrăm 100% pe acest duel. Nu avem timp să răspundem la orice ”sursă de încredere”. Dacă are cineva ceva de spus, să iasă în față și să spună cu nume și prenume!

Ne așteaptă, pe 12 octombrie, meciul de gală cu ocazia Centenarului, cel mai important eveniment al sezonului pentru toată suflarea petrolistă, avem foarte mult de muncă. Va fi o sărbătoare extraordinară pentru toți petroliștii și nimeni nu o va putea strica!”, a declarat Claudiu Tudor pentru sportpesurse.ro

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel