Fotbal Căpitanul Luton Town, Tom Lockyer, stop cardiac în timpul meciului. Este ”stabil și supus unor teste suplimentare”

Data publicării:
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Tom Lockyer, căpitanul echipei Luton Tonw, a suferit un stop cardiac în timpul unui meci din Premier League.



Căpitanul echipei Luton Town, Tom Lockyer, este ”stabil” după ce a suferit un stop cardiac pe teren în timpul meciului abandonat din Premier League, la Bournemouth, a confirmat clubul său.

Ambele echipe au fost scoase de pe teren la jumătatea reprizei a doua, în timp ce Lockyer primea îngrijiri medicale.

Jucătorul de 29 de ani a fost receptiv în timp ce a fost scos pe o targă în aplauze și dus la spital.

Luton a declarat că Lockyer este”stabil și în prezent este supus unor teste suplimentare”.

”Personalul nostru medical a confirmat că căpitanul Hatters, Tom Lockyer, a suferit un stop cardiac pe teren, dar a fost receptiv în momentul în care a fost scos pe targă”, au declarat reprezentanții clubului Luton, potrivit BBC.

El a primit tratament suplimentar în interiorul stadionului, pentru care mulțumim încă o dată echipelor medicale din ambele părți.

”Tom a fost transferat la spital, unde îi putem asigura pe suporteri că este stabil și că în prezent este supus unor teste suplimentare, având familia sa alături”.

După confirmarea că meciul a fost abandonat, atât jucătorii de la Luton, cât și cei de la Bournemouth au revenit pe teren pentru a-i aplauda pe suporteri, iar managerul Hatters, Rob Edwards, a fost vizibil emoționat.

Pentru Lockyer acesta este al doilea incident medical de pe terenul de fotbal, după ce în luna mai 2023 s-a prăbușit în timpul victoriei din finala play-off împotriva lui Coventry.

dcsport Team | Categorie: Fotbal





pixel