Superliga Romaniei Căpitanul lui FC Botoşani cere transferuri. "Dacă se accidentează cineva, nu ştiu dacă avem cu cine înlocui"

Data actualizării: | Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

George Miron, căpitanul celor de la FC Botoşani, cere conducerii să mai facă transferuri la echipă, mai ales după plecarea lui Victor Dican. Miron spune că lotul e subţire şi, în cazul unor accidentări, nu va avea cine să intre pe teren la un nivel valoric asemănător. 



"Suntem nerăbdători să începem noul sezon, ne-am pregătit foarte bine în cantonament. Mă bucur că nu avem niciun jucător accidentat. Sper să începem bine campionatul. E foarte important să nu mai facem paşi greşiţi cum a fost sezonul trecut, când echipa nu a reuşit să obţină repede victorii. Sper să se mai facă câteva transferuri, pentru că după părerea mea mai avem nevoie de cel puţin 3-4 jucători. Am avut câteva jocuri de verificare în care cred eu că am arătat ok, dar cum am mai zis, suntem un grup care am rămas cât de cât de sezonul însă dacă o să vină vreo accidentare, două, nu ştiu dacă avem cu cine înlocui. Sper să se urgenteze şi să se facă 3-4 transferuri pentru a putea acoperi acele posturi. 

Eu sper să nu mai trecem prin emoţiile sezonului trecut, dar e foarte important cum începem campionatul. Victoriile aduc victorii. Dacă nu reuşeşti să obţii în 3-4-5 etape victorii, o să fie foarte dificil. Dar eu sper să nu avem probleme", a declarat George Miron, căpitanul botoşănenilor. 

Salvarea de la retrogradare, cea mai mare performanţă

"Chiar dacă anul trecut a fost o salvare de la retrogradare, eu cred că a fost cea mai mare performanţă la echipa asta. Dacă ne uităm la ce victorii am obţinut şi câte puncte am făcut acasă, cred că e o performanţă mare. Şi să ne uităm şi la echipele retrogradate. Au retrogradat Voluntari şi FC U Craiova, care, din punctul meu de vedere, sunt două echipe foarte bune pentru Liga 1. Nu cred că le vedea nimeni să cadă", a mai declarat Miron. 

Debut cu Oţelul. În ultima etapă din playout, Botoşani a pierdut la Galaţi 

În ultima etapă a sezonului trecut din playout, Oţelul Galaţi a învins FC Botoşani cu scorul de 2-0 şi a trimis echipa lui Bogdan Andone la barajul pentru salvarea de la retrogradare. Botoşănenii nu le poartă, însă, pică celor de la Oţelul. 

"Ar trebui felicitaţi cei de la Galaţi. Au jucat toate meciurile la capacitate maximă, sunt foarte profesionişti. Nu e o răzbunare că ne-au bătut atunci. Au jucat la victorie, cum joacă toate meciurile. Îi felicităm că au câştigat, dar acum e rândul nostru să demonstrăm că jucăm bine acasă. Aţi văzut cum am jucat ultimele meciuri acasă, au fost foarte bune", a mai completat căpitanul. 

În prima etapă ar putea debuta la FC Botoşani doi foşti jucători ai celor de la Oţelul, Eduard Pap şi Ştefan Bodişteanu. 

FC Botoşani își va prezenta oficial lotul cu care va ataca cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc, în cadrul unui eveniment special ce va avea loc vineri, iulie, de la ora 16:00, pe stadionul "Municipal". Astfel "roș-alb-albaștrii" așteaptă cu nerăbdare să își vadă susținătorii pe stadion și să înceapă împreună o nouă aventură fotbalistică. Cu această ocazie vor fi prezentate noile achiziții ale clubului, precum și jucătorii consacrați care vor continua sa lupte pentru echipă și în acest an competițional.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel