Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința transferului portarului Lukas Zima.



Lukas Zima semnează cu FCSB

Cele două cluburi de fotbal s-au înțeles în ceea ce îl privește pe portarul ceh Lukas Zima. Totuși, transferul va fi oficializat în luna ianuarie, când se deschide fereastra de transferuri.

Portarul va avea un salariu de 10.000 de euro la FCSB, suma de transfer a acestuia la campioana en-titre fiind de 250.000 de euro, reprezentând 50% din suma solicitată inițial de Petrolul pentru a face mutarea.

Lukas Zima a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu FCSB, salariul portarului urmând a crește cu câte 1.000 de euro în ceilalți doi ani de contract. Impresarul Mihai Stan a confirmat transferul: „E adevărat. Zima a semnat azi cu FCSB, potrivit Prosport.

Portarul ceh, fost internațional U21 cu 15 selecții, format la Slavia Praga, a făcut pasul în fotbalul italian în 2011, când a semnat cu Genoa. De-a lungul carierei, a mai jucat la echipe precum Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia, Livorno și Venlo (Olanda).

El va fi rezerva lui Ștefan Târnovanu, titularul FCSB-ului, echipa „roș-albastră” fiind nevoită să transfere un portar înainte ca înțelegerea cu Andrei Vlad, actuala rezervă a lui Târnovanu, să expire, întrucât contractul acestuia se încheie la 1 ianuarie 2025.

Cota de piață a jucătorului în vârstă de 30 de ani este de 850.000 de euro, potrivit transfermarkt. El a bifat 52 de meciuri în tricoul „lupilor galbeni”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel