Superliga Romaniei Când revin pe teren Abdallah şi Politic, starurile lui Dinamo. Zeljko Kopic a făcut anunţul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat duelul cu Universitatea Cluj, liderul campionatului, şi a spus când revin pe teren Dennis Politic şi Hakim Abdallah, vedetele echipei. 



"U Cluj este într-o formă bună, are o perioadă bună și va fi un meci complicat, dar noi mergem acolo să jucăm fotbal, să fim competitivi și să câștigăm cât mai mult din acest duel.

Cu privire la absențele din lot, Hakim va avea nevoie de mai mult timp, va lipsi o perioadă. Dennis Politic și Petru Neagu progresează și sperăm ca la finalul pauzei competiționale cel puțin unul dintre ei să revină pe teren. Avem jucători care muncesc din greu și fiecare dintre ei are un rol important în lot. Este o oportunitate pentru o parte din jucători să confirme.Mă bucur pentru jucătorii dinamoviști convocați la echipele naționale, înseamnă că au calitate și că facem ceva bine la club”, a declarat Zeljko Kopic. 

Abdallah şi Politic s-au accidentat iniţial înaintea derby-ului cu Rapid. Dacă Politic nu a putut fi recuperat încă, Abdallah a revenit pe teren, dar la meciul din Cupa României, cu FC Voluntari, s-a accidentat din nou, încă din startul meciului. 

"Hakim Abdallah a fost înlocuit în minutul 18 al partidei cu FC Voluntari, din cauza unei accidentări. Jucătorul dinamovist a suferit o luxație a umărului drept. În perioada următoare, Hakim va începe recuperarea și sperăm la o revenire cât mai rapidă pe teren", transmit dinamoviştii.

Kopic, cucerit de Dan Nistor 

”Astăzi (sâmbătă, 31 august) trebuie să spun că venim după două meciuri importante. Punctele au fost importante, dar şi mental am demonstrat că ne putem bate cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, după o serie lungă împotriva lor.

Victoria cu Voluntari ne-a adus calificarea în grupele Cupei României (n.r. Dinamo i-a învins cu 1-0 pe ilfoveni). Meciul următor este un derby cu U Cluj. Sunt în formă bună, traversează un moment bun, dar mergem acolo să jucăm fotbal, cu ambiţia de a fi competitivi. Va fi un meci greu.

Îmi place mult Dan Nistor de la Cluj, cu toate calităţile lui, cu tot respectul pentru ceilalţi jucători, dar are experienţă, atitudine pe teren, energie. Este cu siguranţă un jucător-cheie şi unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1″, a spus Kopic, la conferința de presă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel