Superliga Romaniei Boupendza semnează cu Rapid. Marius Şumudică a confirmat: Dacă nu eram eu, nu venea niciodată la Rapid, ăsta e adevărul

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Atacantul Aaron Boupendza va semna cu FC Rapid, iar Marius Şumudică îşi asumă meritele pentru transfer. 



”N’Jie, îmi tremurau picioarele când îl întâlneam. Altcineva l-a propus la echipă. Nu am crezut că vine la Rapid. Era dezamăgit de situația financiară pe care o avea în Turcia.

Ofertele pe care le-a avut nu au fost pe placul lui și a ajuns la Rapid. Suntem poate cea mai tânără echipă din Liga 1, aveam nevoie de jucători precum au fost făcute ultimele transferuri.

Nu știu când îl voi putea folosi, clubul a început deja procedurile, respectăm toate procedurile și așteptăm. Luni, pentru următorul meci, nu se pune problema.

Am primit multe mesaje din străinătate și mă întrebau cum am reușit să transferăm un asemenea jucător, ca Boupendza. Este doar o formalitate până ajunge, toate actele le facem legal.

Dacă nu eram eu, nu venea niciodată la Rapid, ăsta e adevărul, dar au contat eforturile financiare făcute de domnii Șucu și Angelescu. Nu e ușor să aduci un asemenea fotbalist”, a declarat Marius Șumudică, la Liga Digisport.

Clinton N'Jie a semnat cu Rapid 

Clinton N’Jie, camerunezul de 31 de ani, este noul atacant al Rapidului, acesta venind în Giulești din postura de jucător liber de contract.

Fostul  jucător al lui Olympique Lyon, Olympique Marseille, Dinamo Moscova sau Tottenham Hotspur va juca la Rapid până în 2026, acesta semnând un contract pe doi ani.

„Sunt bucuros să fiu aici, este o plăcere pentru mine să mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am văzut cât de mult și-a dorit clubul să vin aici și a fost simplu pentru mine să iau o decizie. Sunt entuziasmat să încep treaba la Rapid”, a spus camerunezul pentru fcrapid.ro.

În 2018, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Marseille, Clinton a marcat pentru calificarea în finala Europa League, punctând contra lui Salzburg, în semifinale. Ulterior, Marseille, cu N’Jie din minutul 55, a pierdut finala împotriva lui Atletico Madrid.

Pentru echipa națională a Camerunului, N’Jie a marcat 10 goluri în 44 de meciuri, reușind să câștige Cupa Africii, în 2017, după o finală contra Egiptului.

În 2015, Clinton a fost protagonistul unui transfer de 14 milioane de euro, de la Lyon la Tottenham.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel