Superliga Romaniei Bogdan Rusu, fostul atacant al celor de la FCSB, a câştigat litigiul cu Mioveni, dar clubul a anulat plăţile. "Şi-au bătut joc de noi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bogdan Rusu, fostul atacant al celor de la FCSB şi CS Mioveni, a avut un litigiu cu clubul din Argeş, însă nu a primit niciun ban, deşi a câştigat. 



"Am avut litigiu cu cei de la Mioveni, iar cei de la AFAN mi-au spus că am câștigat memoriul. Pe 13 decembrie ar fi trebuit depunctați cei de la Mioveni pentru că nu mi-au făcut viramentul. Nu știu de ce comisia au amânat cu o săptămână plata. Apoi cei de la Mioveni au venit cu un ordin judecătoresc care anulează plățile. Nici eu n-am înțeles.

Trebuia să li se ia 10 puncte! Eram 5 jucători cu datorii! Nici cei de la AFAN nu știu. Pentru mine a fost cel mai rău an, am luat doar 5 salarii în 12 luni!

Lumea ne judecă că suntem fotbaliști! La Mioveni și-au bătut joc de noi! Cei de la FRF și LPF ar trebui să se pună de acord să nu mai fie probleme. Cred că în jur de 25.000 de euro trebuie să mai iau! Cu siguranță a fost ceva intenționat cu acea amânare pentru ca cei de la Mioveni să obțină acel ordin judecătoresc”, a spus Bogdan Rusu, conform Digisport.

În noiembrie, Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, spunea în exclusivitate pentru DC Sport că în 2023 a fost înregistrat un record de litigii. 

"Sunt litigii, iar marea lor majoritate sunt pe neplata salariilor. Dar sunt şi litigii de alte speţe, cum ar fi accidentări, jucători care au trebuit să plătească din buzunar operaţiile şi recuperarea post-operatorie. Mai sunt litigii de legitimare, de încetare a legitimării. Anul ăsta am depăşit recordul de anul trecut. Anul trecut am avut undeva la 600, anul ăsta suntem deja la 628 de litigii în care am reprezentat fotbaliştii. Jucătorii care pleacă în vacanţe fără bani, spre exemplu, apelează la memorii în perioada asta, deci ne aşteptăm să mai avem", a declarat Emilian Hulubei la DC Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel