Superliga Romaniei Bogdan Lobonţ şi-a făcut analiza după debutul pe banca lui Rapid. A răspuns ironic când a fost întrebat de transferul lui Louis Munteanu de la Farul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bogdan Lobonţ a debutat ca antrenor principal la FC Rapid în derby-ul cu FCSB, de pe Arena Naţională, meci încheiat cu scorul de 2-2. 



La două zile distanţă, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Farul Constanţa din etapa a şasea din playoff, Bogdan Lobonţ şi-a făcut analiza după primul meci pe banca giuleştenilor. 

"E un debut. Tot ceea ce facem pentru prima dată înseamnă că debutăm. Ca antrenor, nu am debutat acum, pentru că în spate am o carieră. Din 2018 sunt antrenor. E un debut, îl iau ca atare, încerc să dau energia mea în fiecare moment pe care îl petrec cu echipa mea şi nu numai. Mă bucur în fiecare moment, în fiecare clipă pe care o ofer echipei mele. E mai multă muncă de făcut când nu suntem împreună, decât atunci când lucrăm aici", a declarat Bogdan Lobonţ la conferinţa de presă. 

Rapid l-a pierdut pe Iacob în următoarele partide 

După meciul cu FCSB, fundaşul Paul Iacob s-a accidentat şi Bogdan Lobonţ spune că acesta nu va fi disponibil la următoarele partide din playoff. 

"Pe Iacob îl avem la boxe în jur de 2-3 săptămâni. Depinde cum reacţionează, depinde de tratamentul pe care îl face. Nu îl avem la dispoziţie pentru viitoarele meciuri. Sunt convins că se va reface cum trebuie, că o să ne dea o mână de ajutor. Într-adevăr, avem şi alte mici probleme care sunt mai uşor de gestionat, mici accidentări care apar după un meci tensionat", a mai declarat antrenorul. 

"Îi vreau pe Messi, pe Ronaldo, pe Vinicius"

Întrebat dacă Louis Munteanu, atacantul celor de la Farul, ar putea face faţă la Rapid, dar şi care sunt cei mai periculoşi jucători ai echipei lui Gheorghe Hagi, Bogdan Lobonţ a răspuns cu o ironie. 

"Toţi jucătorii de la Farul sunt periculoşi. Ştiu ce au de făcut, asta îi face periculoşi. Louis Munteanu... pe el îl cunosc de 4 ani de zile, a crescut foarte mult în ultima perioadă. Îl ştiu de când a plecat prima dată la Fiorentina, la 17 ani. Am avut ocazia să îl urmăresc şi la Fiorentina, când juca pentru Primavera. Este un atacant cu calităţi importante. 

Eu la Rapid i-aş vrea pe toţi, pe cei mai buni. Pe Messi, pe Ronaldo, pe Vinicius, pe Rafael Leao, pe Allison. pe toţi cei care sunt cei mai buni", a completat Bogdan Lobonţ. 

Farul primeşte vizita giuleştenilor pe teren propriu, în etapa a 6-a din playoff. Diferenţa dintre cele două echipe este de doar 3 puncte. Giuleştenii trag tare pentru a ocupa unul dintre primele 3 locuri ale clasamentului, astfel încât să fie prezenţi în următorul sezon de cupe europene. Acelaşi lucru şi l-au propus şi elevii lui Gheorghe Hagi. 

În prima etapă din playoff, Farul s-a impus în Giuleşti, scor 2-1, iar meciul a fost marcat şi de lipsa de acţiuni a galeriei Rapidului, care a protestat faţă de arestarea liderului Liviu Ungurean. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel