Superliga Romaniei Bogdan Lobonț îl prețuiește pe Gică Hagi, înaintea partidei cu Farul: „Știți foarte bine cât îl iubesc!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Actualul antrenor al Rapidului, Bogdan Lobonț, a prefațat meciul giuleștenilor cu Farul Constanța, afirmând, printre altele, că îl stimează pe Gică Hagi.



Ce spune Lobonț despre Gică Hagi

Rapid București va face deplasarea la Constanța, miercuri, pentru meciul cu Farul. Actualul antrenor al giuleștenilor, Bogdan Lobonț, a prefațat partida cu elevii lui Gică Hagi, nelipsind cuvintele frumoase pentru antrenorul „marinarilor”:

„Știți foarte bine cât îl iubesc pe Gică. Pentru mine este rege, pentru ce a făcut și continuă să scoată jucători pe bandă rulantă, la Constanța. Este printre cei mai pregătiți, dacă nu chiar cel mai bine pregătit antrenor pe care îl are fotbalul românesc în momentul de față.

La Farul toată lumea este periculoasă, toți știu ce au de făcut. Este sistemul pus la cale de Gică, joacă la fel de mici și urcă natural la prima echipă”, a spus Bogdan Lobonț, la conferința de presă.

„Îi vreau pe Messi, pe Ronaldo, pe Vinicius”

Întrebat dacă Louis Munteanu, atacantul celor de la Farul, ar putea face față la Rapid, dar și care sunt cei mai periculoși jucători ai echipei lui Gheorghe Hagi, Bogdan Lobonț a răspuns cu o ironie. 

„Toți jucătorii de la Farul sunt periculoși. Știu ce au de făcut, asta îi face periculoși. Louis Munteanu... pe el îl cunosc de 4 ani de zile, a crescut foarte mult în ultima perioadă. Îl știu de când a plecat prima dată la Fiorentina, la 17 ani. Am avut ocazia să îl urmăresc și la Fiorentina, când juca pentru Primavera. Este un atacant cu calități importante. 

Eu la Rapid i-aș vrea pe toți, pe cei mai buni. Pe Messi, pe Ronaldo, pe Vinicius, pe Rafael Leao, pe Allison. pe toți cei care sunt cei mai buni”, a completat Bogdan Lobonț. 

Farul primește vizita giuleștenilor pe teren propriu, în a șasea etapă din play-off. Meciul va avea loc miercuri, ora 19:00.

Diferența dintre cele două echipe este de doar trei puncte. Giuleștenii trag tare pentru a ocupa unul dintre primele trei locuri ale clasamentului, astfel încât să fie prezenți în următorul sezon de cupe europene. Același lucru și l-au propus și elevii lui Gheorghe Hagi. 

În prima etapă din play-off, Farul s-a impus în Giulești, scor 2-1, iar meciul a fost marcat și de lipsa de acțiuni a galeriei Rapidului, care a protestat față de arestarea liderului Liviu Ungurean.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel