UEFA Europa League Bogdan Apostu crede că Paksi e favorită cu Corvinul Hunedoara. Florin Maxim mai vrea un portar la echipă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Iacob şi Ştefan Lefter sunt cei doi portari ai Corvinului Hunedoara, însă antrenorul Florin Maxim mai vrea unul. Anunţul a fost făcut chiar înainte de meciul cu Paksi, din Europa League. Bogdan Apostu, impresar şi apropiat al clubului, crede că maghiarii sunt favoriţi în această dublă manşă. 



”Să dea Dumnezeu să mergem cât mai departe în competiția europeană. Chiar nu știu. Știu că în momentul de față am ales și nu avem drept de promovare, mai departe nu știu. Mai avem în plan aducerea unui portar și o să rezolvăm cu trei portari, cum am avut până acum.

Nu putem sta în doi portari, dar am încredere mare în cei doi. Fane (n.r. – Ștefan Lefter) este un copil care a avut evoluții foarte bune, e un copil de lot național, el trebuie prin evoluțiile lui să nu mai căutăm alți portari”, a spus Florin Maxim.

Bogdan Apostu crede că Paksi e favorită 

"Îi cunosc și ar fi o prostie să creadă cineva că va fi o dublă ușoară. Vorbim totuși despre vicecampioana Ungariei și câștigătoarea cupei în fața campioanei Ferencvaros. 

Paksi e o echipă care a terminat înainte celor de la Akademia Pușkaș, care au un buget cât CFR Cluj sau FCSB. Să nu creadă cineva că asta e dublă ușoară. Din punctul meu de vedere, eu cred că e unul dintre cei mai grei adversari. 

O echipă puternică și doar cu jucători maghiari. Iar asta nu e o veste bună. Va fi pe viață și pe moarte pentru ei. Cunosc naționalismul lor care de multe ori e dus la extrem. Sunt puternici, răi, agresivi, în sensul bun al cuvântului. Sunt arțăgoși și vor fi două meciuri dificile.

Pe de altă parte, Corvinul are șansa ei. La ce transferuri s-au efectuat și foarte important, jucătorii care au rămas, eu cred că Paksi va avea o surpriză neplăcută. E un mare avantaj faptul că meciul retur se va juca la Sibiu în fața unui stadion arhiplin, cu o atmosferă electrizantă care să poarte Corvinul spre victorie. 

Nu va fi nici o deplasare lungă sau costisitoare, ceea ce e iar e un lucru important. Dacă jucam în Kazahstan dădeam zeci de mii de euro pe avioane charter. E un drum de 4-5 ore pe autostradă", a declarat Bogdan Apostu pentru Fanatik

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel