Superliga Romaniei Bogdan Andone se bazează pe prezența suporterilor, în primul meci din noul sezon al Superligii

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook FC Botoșani
Facebook FC Botoșani

Antrenorul botoșănenilor a prefațat primul meci din noul sezon al Superligii, când va întâlni elevii lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați.



FC Botoșani va debuta în noul sezon al Superligii pe teren propriu, într-un duel cu echipa lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați. Botoșănenii vor evolua în prima etapă a noului campionat în fața grupării care nu i-a dat șansa de a se salva direct de la retrogradare în ultimul meci al stagiunii 2023/2024. Atunci, dunărenii au învins botoșănenii cu 2-0, trimițându-i direct la barajul de menținere/promovare în Superliga.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoșani, a declarat că se bazează pe spriijnul tuturor suporterilor în prima partidă a sezonului, spunând totodată că meciul contra oțelarilor va fi extrem de dificil. Partida va avea loc pe „Municipalul” din Sibiu, începând cu ora 18:30.

Bogdan Andone: „Îi rog să vină alături și să-i susțină pe băieți”

„Fac un apel la suporteri să vină din nou alături de echipă pentru că sezonul trecut au fost un factor extrem, extrem de important pentru noi.

La jocurile de acasă am pierdut un singur meci, cel cu Sepsi OSK. Majoritatea punctelor le-am strâns pe teren propriu. Deci încă o dată, îi rog să vină alături și să-i susțină pe băieți până la ultima fază a jocului, așa cum au făcut-o în sezonul precedent”, a declarat antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone.

„O echipă extrem, extrem de agresivă”

„Cu siguranță va fi un joc dificil. Cunoaștem foarte bine Oțelul, știm ce tipologie de joc are, o echipă extrem, extrem de agresivă. Trebuie să fim pregătiți din punct de vedere mental, fizic, din punct de vedere al atitudinii, în primul rând.

Să fim la fel de agresivi, să gestionăm bine jocul, momentele jocului, să ne creăm ocazii și să profităm de greșelile pe care ei le vor face. Obiectivul nostru este să începem cu dreptul”, a adăugat Andone, înainte de meciul celor de la FC Botoșani cu Oțelul Galați.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel