Superliga Romaniei Bogdan Andone îl acuză pe Dorinel Munteanu că "l-a înjurat non-stop" pe arbitrul Cristian Moldoveanu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Bogdan Andone, eliminat în minutul 84 al meciului FC Botoşani - Oţelul Galaţi 2-3, a ieşit la atac la finalul meciului. 



Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoşani, a văzut cartonaşul roşu în minutul 84 al meciului cu Oţelul Galaţi, după ce l-a înjurat pe arbitrul asistent al partidei, iar ulterior pe centralul Cristian Moldoveanu. 

La final, Bogdan Andone l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că şi el l-a înjurat pe arbitru. 

”Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară. Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi", a declarat Bogdan Andone.

Oţelul Galaţi şi FC Botoşani s-au înfruntat în prima etapă a sezonului de Liga I, într-o reeditare a ultimei etape din playout. 

Oţelul Galaţi a început mai bine meciul, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 6, prin Alex Pop, după un contraatac rapid. Până la pauză, însă, FC Botoşani a reuşit să egaleze. În minutul 33, Friday Adams a înscris pentru gazde, iar la cabine s-a intrat cu scor egal, 1-1. 

După pauză, tot FC Botoşani a marcat, prin Sebastian Mailat, la capătul unei faze în care Iustin Popescu a respins slab o minge lungă aruncată spre atacul botoşănenilor. La doar câteva zeci de secunde după gol, FC Botoşani putea duce scorul la 3-1, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Iustin Popescu. 

Zivulic a reuşit egalarea în minutul 65, după o lovitură de colţ executată de Juri Cisotti. Este primul gol reuşit de Zivulic din sezonul 2014-2015 încoace. Acelaşi Zivulic a marcat şi în minutul 66, din centrarea aceluiaşi Juri Cisotti. Fază trasă la indigo! 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel