Superliga Romaniei Bogdan Andone, avertizat de Valeriu Iftime. "Am o măsură, până la o limită. Nu mai vreau să trăiesc ce a fost anul trecut"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ieşirea nervoasă a lui Bogdan Andone din meciul FC Botoşani - Oţelul Galaţi l-a supărat pe Valeriu Iftime, finanţatorul botoşănenilor. Acesta şi-a avertizat antrenorul să nu mai repete gesturile din meciul cu gălăţenii. 



În minutul 84 al partidei cu Oţelul Galaţi, la scorul de 3-2 pentru gălăţeni, Bogdan Andone s-a enervat după ce arbitrul nu a acordat o lovitură liberă pentru FC Botoşani la marginea careului. Iniţial s-a răstit la arbitrul asistent şi a fost avertizat cu cartonaş galben, însă ulterior a luat foc şi a început să îl înjure pe centralul Cristian Moldoveanu, motiv pentru care a fost eliminat. Bogdan Andone nu s-a lăsat dus uşor şi a continuat să ţipe şi să îl înjure pe arbitru. 

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, îl avertizează pe Bogdan Andone că "am o măsură, până la o limită". 

”Cred că s-au calmat. Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs. Îmi pare rău că suntem provinciali și pierdem puncte. Mi s-a părut că suntem mai buni și că vom bate. Eram pe cai mari. Toată lumea mă înjura. N-am avut timp să vorbesc cu Bogdan Andone. 

În viața mea nu credeam așa ceva. Atitudinea lui, nervos și toate comentariile lui. Eu am o măsură până la o limită. Nu poți să faci așa ceva. Nu înțeleg cum Bogdan s-a enervat așa. Trebuia să jucăm în alt fel. Poate e din cauza căldurii. Ce am trăit anul trecut nu mai vreau. 

Îmi era și mie jenă, jur. A fost o cădere totală, era 2-1 și eram mai buni. Apoi am căzut. Nu pot să repet greșelile de anul trecut. I-am dat lui Marius Croitoru ce a vrut, dar nu am avut lot.”, a declarat Valeriu Iftime, la ”Liga Digi Sport”.

Antrenorul celor de la FC Botoşani a făcut mai multe declaraţii după meci, însă nu a abordat şi subiectul ieşirii nervoase. 

"Vreau să atrag atenţia asupra acestei delegări. Brigada de arbitri a fost încălecată de banca adversă. Total eronată delegarea. Brigada a fost depăşită de miza jocului, de intensitatea jocului. Trebuiau trimişi arbitri cu personalitate şi experienţă. 

Vreau să atrag atenţia asupra programărilor. Am jucat luni, vom juca peste 4 zile la Iaşi. Azi s-a jucat la 38 de grade. Suntem singura echipa programată la 3 zile distanţă. Vreau să ştiu de ce noi, de ce FC Botoşani? De ce adversarii de vineri au 2 zile de recuperare în plus? Nu cred că ne vom putea recupera fizic. Suntem proştii campionatului? Anul trecut ne-a ajutat Dumnezeu, am avut şansă, am luptat. Dar dacă vor continua aceleaşi lucruri, cu aceleaşi delegări, cu deplasări la 3-4 zile, în condiţiile în care noi nu avem aeroport să ajungem la Arad, Sibiu, Constanţa, şi facem 9-10-15 ore pe drum, înseamnă că investiţiile domnului Iftime sunt în van. Pentru că, practic, sunt cheltuieli exagerate şi nu îşi merită banii", a declarat Bogdan Andone. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel