Fotbal international Benzema vrea să se despartă temporar de saudiţii de la Al Ittihad

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Karim Benzema spune că "se simte incapabil să dea ce are mai bun la Al Ittihad, din cauza presiunii", şi vrea un împrumut. 



Atacantul francez Karim Benzema, care se simte sub presiune la Al-Ittihad, a cerut clubului saudit o despărţire temporară, care însă i-a propus un împrumut la un alt club din Saudi Pro League, transmite AFP.

Varianta plecării la un alt club saudit a fost însă refuzată de Benzema, 36 ani, care se simte incapabil să dea ce are mai bun la Al-Ittihad din cauza presiunii, conform unei surse a AFP din cadrul clubului arab.

Contactat de AFP, anturajul atacantului francez sub contract cu Al-Ittihad până în 2026, nu a dorit să confirme aceste informaţii.

Recent, media internaţională a evocat dorinţa lui Benzema de a reveni la Olympique Lyon, cu care a câştigat patru titluri în Ligue 1 (2004-2009).

Karim Benzema, aflat în relaţii proaste de câteva săptămâni cu gruparea Al-Ittihad, s-a întors la Jeddah joi seara, cu 17 zile întârziere. Atacantul francez a fost îndepărtat din lotul echipei saudite. În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma portughezului Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.

Al-Ittihad, locul 7 în Saudi Pro League după trei înfrângeri consecutive, este echipa care a primit cele mai multe goluri şi care a marcat cele mai puţine goluri dintre cele patru echipe cumpărate de bogatul Saudi Sovereign Fund (PIF).

Campionatul Arabiei Saudite se va relua pe 7 februarie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel