Superliga Romaniei Becali a spus că Lixandru e jucătorul exponenţial de la FCSB, dar Adrian Mutu numeşte un alt mijlocaş. "E revelaţia echipei"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj la jumătatea săptămânii trecute, după înfrângerea din Cupa României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara. La o săptămână distanţă, acesta a numit jucătorul revelaţie de la FCSB, liderul la zi al campionatului. 



După victoria cu Universitatea Craiova, Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a spus că Lixandru, care avea un cartonaş galben, nu a fost schimbat din teren pentru că a devenit un jucător exponenţial. 

”Pe lângă Șut, a mai apărut unul, Lixandru. Deși avea cartonaș galben, nu a fost schimbat. De ce? E jucător exponențial. Nu se vede, dar e exponențial”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Adrian Mutu, însă, spune că Adrian Şut este "revelaţia echipei" în acest sezon la FCSB, şi că evoluţiile sale sunt unul dintre motivele pentru care FCSB este liderul la zi al campionatului.

”Mi se pare că Șut a crescut foarte mult în joc. Acum începe și el să se comporte ca Florinel Coman, care e el. Olaru mi se pare că după câteva sezoane a atins o bornă importantă și la nivel de goluri, ceea ce e important. A fost un jucător decisiv, la fel cum a fost și Coman. Iar ceilalți sau cuagulat bine.

Șut e revelația echipei. Și dă un randament foarte bun, chiar dacă nu dădea semne acum câțiva ani. A crescut bine și sper să o țină pe linia asta. Mai ales că și echipa națională va profita de astfel de lucruri.”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

FCSB are 41 de puncte, cu 10 mai multe decât principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune, însă, că titlul nu este câştigat încă. Întrebat dacă FCSB are o mână pe trofeu deja, Mihai Stoica a spus, la Orange Sport, că "mi-e frică. Uite, Rapid a pierdut trei meciuri la rând, într-un moment în care nimeni nu se aştepta la asta. Au pierdut 3 meciuri din 3. Şi mai e o chestie. Noi avem 4 meciuri din 7 cu cele mai bune echipe din sezonul regulat, cele care erau pe locurile 2 şi 3. Exact în momentul ăsta, acum 2 ani, CFR s-a prezentat la meciul cu noi cu 8 puncte avans, iar în 2 etape mai aveau 2 puncte avans". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel