Superliga Romaniei Becali a decis cu cât îl vinde pe Darius Olaru

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află cât a zis Gigi Becali că valorează Darius Olaru.



Printre altele, ”omul cu banii” de la formația bucureșteană a anunțat și cu ce sumă își dorește să-l vândă pe căpitanul ”roș-albaștrilor”. 

Luni dimineața, în fața jurnaliștilor, Gigi Becali a anunțat că îl va vinde pe Darius Olaru pentru 10 milioane de euro. De asemenea, latifundiarul din Pipera a dat asigurări că echipa pe care o patronează va ajunge, în viitorul apropiat, în grupele celei mai importante competiții europene inter-cluburi, UEFA Champions League. 

”Dumnezeu cunoaște inima omului și atunci va spune: Îți voi da ție, să îi spulberi pe toți, ca să vadă ei că n-ai nevoie de Olaru să ți-l ia el 'Iedi'!” Și ți-l ia 'Iedi' degeaba, că îl duc eu la Champions League și îl vând pe Olaru cu 10 milioane de euro", a spus Becali, luni dimineață. 

În acest sezon, mijlocașul celor de la FCSB a marcat 6 goluri și a furnizat 3 pase decisive, în 17 meciuri jucate pentru ”roș-albaștrii”, în toate competițiile. 

Cumpărat de FCSB în iarna anului 2020 de la Gaz Metan Mediaș, pentru 600.000 de euro, Darius Olaru s-a impus ca titular în garnitura de start a bucureștenilor, Astfel, în decurs de 5 sezoane, mijlocașul central a strâns 148 de partide, a marcat 24 de goluri și a furnizat 28 de assist-uri, conform digisport.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: darius olaru fcsb gigi becali




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel