Superliga Romaniei Bănel Nicoliţă spune că Daniel Popa nu e de FCSB. Fostul mijlocaş roş-albastru îi cere lui Becali să aibă răbdare cu Ştefănescu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Popa şi Marius Ştefănescu au fost transferaţi în această vară de FCSB, de la Universitatea Cluj, respectiv Sepsi OSK, însă nu au reuşit să impresioneze până acum. Ba mai mult, cei doi fotbalişti şi-au atras deja criticile patronului FCSB, Gigi Becali. 



“Dacă nu slăbește cel puțin 3 kilograme, Popa va avea mari probleme cu mine”, a spus Gigi la Prima Sport. Ulterior, Becali a declarat că Daniel Popa nu va mai juca în meciurile importante pentru FCSB. 

“M-am convins că nu e de nivel înalt, nu mai joacă în cupele europene”, a mai spus patronul FCSB.

”Este clar (n.r. - Băluță este înlocuitorul lui Coman). Dacă ar face și Ștefănescu ce face Băluță, ar fi perfect. Nu este cel pe care l-am luat și l-am vrut, dar îl aștept. Așa este.

Calitățile pe care el le avea, era dezinvolt.... Îl văd mai emotiv”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.

Bănel Nicoliţă îi ia apărarea lui Ştefănescu, dar îl critică pe Popa 

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a spus, la Fanatik, că Daniel Popa nu este jucător de FCSB, dar că Gigi Becali ar trebui să aibă răbdare cu Marius Ştefănescu, jucător pe care a plătit 1,3 milioane de euro. 

"Sincer, nu e de FCSB (n.r. Popa). Eu mai degrabă îl luam pe Louis Munteanu. Nu mi se pare de FCSB. E clar că e nebunia lui nea Gigi. L-am văzut la meciul tur cu Maccabi. Nici nu a atins mingea. Fără să se supere pe mine. Deci nu a atins mingea în prima repriză. E un jucător bun, nu zic, dar nu e de FCSB. Asta e părerea mea. E drept, nici nu a avut mingi. 

Legat de Ştefănescu, e greu să îl înlocuiască pe Florinel Coman şi e greu de judecat după câteva meciuri. Părerea mea este că trebuie să aibă răbdare cu el. E un jucător bun, care poate decide meciuri. Dar dacă se mai ia nea Gigi de două-trei ori de el, cred că o să cedeze. A jucat la Sfântu Gheorghe până acum, aici e presiune zi de zi. Şi când doarme are presiune. Vine la antrenament şi dă de 200 de suporteri care îi cer socoteală că au pierdut cu Oţelul. E presiune de 10 ori mai mare la FCSB decât la Sepsi. Şi nu ştiu cum o poate gestiona el. Presiunea e dată de patron, suporteri, de forma în care eşti", a declarat Bănel Nicoliţă. 

Mitică Dragomir spune că Darius Olaru a stricat jocul cu Maccabi 

"Dacă nu-l liniștește un antrenor pe băiatul ăsta (n.r. - Darius Olaru), strică tot mecanismul echipei Steaua (n.r. - FCSB). E unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară, el bate cornere, el bate lovituri, el bate tot, 30-40% greșit! Lasă-l de pe partea dreaptă să bată Ștefănescu care lovește mingea excepțional.

El face totul la echipă și nu-i iese nimic. Se poate și accidenta din dorința de a face atât de mult. Cine spune că a jucat bine ieri (n.r. – marți) mă iau cu el la bătaie. E fotbalist bun, iese în evidență datorită faptului că aleargă bine, dar nu e eficient. Ce, că bate 11 metri?!

Nu înțeleg de ce nu bagă două vârfuri de atac acasă. Să fi jucat cu Miculescu și cu Popa... Popa n-a primit două pase! Ce mijlocași sunt ăștia care nu intră în combinație cu vârful de atac, care nu-i dă o minge pe poziție viitoare, care nu-i dă o minge filtrantă? Ce, că alergi de nebun?!”, a analizat Mitică Dragomir.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel