Superliga Romaniei Avertisment pentru Dinamo. "Dacă nu revin jucătorii care sunt baza primului XI, mi-e frică"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo a învins-o pe Unirea Slobozia în etapa a IX-a şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Dinamoviştii au în continuare cel mai bun atac din campionat, cu 17 goluri marcate, dar cu Unirea Slobozia au avut mari probleme de lot. 



Dinamo Bucureşti a învins-o pe Unirea Slobozia cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Cătălin Cîrjan (32), din centrarea kosovarului Astrit Selmani.

Dinamo a avut o bară, în min. 40, prin Gheorghi Milanov.

În min. 73, fundaşul mexican Paolo Medina a respins de pe linia porţii şutul lui Eddy Gnahore.

Dinamo a câştigat toate cele patru meciuri de acasă din acest sezon.

Unirea, echipă antrenată de ex-dinamovistul Adrian Mihalcea, venea după două victorii consecutive, scrie Agerpres.

"Sunt trei puncte foarte mari pentru Dinamo, cu Slobozia. Mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate. Din moment ce Slobozia a avut 4-5 ocazii clare de gol... Ce mă îngrijorează la Dinamo este că dorinţa şi rabatul la efort pe care îl fac afectează. Ies jucători din teren cu probleme musculare. Ceea ce mă bucură la Dinamo este că se vede că au un progres în joc şi că totul este lucrat. Ceea ce la multe echipe din Liga 1 nu se vede. Unele câştigă cu noroc, la altele chiar nu vezi nimic şi dacă e să câştige, o fac dintr-o fază. Dar la Dinamo totul e lucrat, pun presiune pe adversar, fac densitate când pierd mingea, se ajută unul pe altul. Asta îi va ajuta foarte mult dacă ceilalţi jucători îşi vor reveni cât mai repede. Altfel, mi-e puţin frică, pentru că ei sunt baza primului XI", a declarat Cristi Pulhac la PrimaSport. 

De la Dinamo au lipsit în continuare Abdallah şi Politic, dar şi Homawoo. În plus, Milanov s-a accidentat şi el în timpul meciului. 

Patrik Olsen, integralist cu Slobozia, lăudat de Andrei Nicolescu

”A fost o alegere a departamentului de scouting, a noastră, a lui Mister (n.r. antrenorul Zeljko Kopic). Am văzut multă calitate și consistență în el. Am considerat că se poate integra foarte mult în structura de joc pe care o avem.

Am făcut totul ca să ajungă aici. Să știți că suntem într-o zonă în care am menținut bugetul, suntem într-o zonă normală. Nu am folosit doar banii ca argument (n.r. pentru aducerea lui Olsen)”, a spus Nicolescu, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





pixel