Superliga Romaniei Avertisment după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico. Victor Ciutacu spune că "n-o să mai avem mici bucurii d-astea prea curând"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii Punctul Culminant de la România TV, lansează un avertisment după ce Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid. 



"În toată foiala asta cu marele transfer al lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, liota de autointitulați analiști în fotbal care a invadat posturile tv de sport se ferește să spună un singur, dar cel mai important, lucru. Spaniolii și-au luat, pe bani de semințe și salariu de debutant, un portar de rezervă titular la echipa lui națională. Pentru că fostul lor portar de rezervă, un croat (bun) care n-a jucat sezonul ăsta, pleacă în Premier League pe o sumă de transfer de trei ori mai mare decât cheltuie ei să-l aducă pe al nostru.

Altfel, ce-i drept e drept, odată cu neverosimila calificare la Euro, au început și românii să plece, deocamdată ca rezerve, la niște echipe de fotbal din campionate adevărate. Dar mi-e teamă că, în afară de Drăgușin și Moldovan, plus eternă excepție Hagi Jr (cât s-o mai plimba și ăl mic pe numele bătrânului), n-o să mai avem mici bucurii d-astea prea curând...", a scris Ciutacu pe Facebook. 

Atletico Madrid a plătit 800.000 euro pe Horaţiu Moldovan, achitând astfel clauza de reziliere din contractul portarului cu Rapid Bucureşti. 

Oficialii lui Atletico Madrid l-au sunat pe Cristiano Bergodi 

După meciul dintre Rapid şi FC U 1948, încheiat 4-3 pentru giuleşteni, Cristiano Bergodi a spus că a fost sunat de un oficial al lui Atletico Madrid. 

"Nu are el nicio vină la aceste goluri. E un portar foarte bun, dar n-are nicio vină, toată echipa a fost responsabilă. A fost convins că putea juca și voia să iasă din această situație cu suporterii.

M-au sunat cei de la Atletico Madrid aseară (n.r. joi). Andrea Berta (n.r. directorul sportiv al lui Atletico) m-a sunat și m-a întrebat de Horațiu Moldovan. Eu eram în pat, m-a sunat și mi-a zis că îi place ca portar. Îl are pe Oblak în față, dar cred că poate face față. Mă bucur pentru el. Sper să aibă o carieră frumoasă", a spus Cristiano Bergodi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel