Fotbal Aurelian Babuţan, fostul manager sportiv al Oţelului, a semnat cu CSU Alba Iulia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Aurelian Babuţan, fostul manager sportiv al celor de la Oţelul Galaţi, este noul director sportiv al celor de la CSU Alba Iulia, formaţie de Liga III. 



În sezonul trecut, Aurelian Babuţan a activat la Gloria Bistriţa, însă în această vară organigrama clubului bistriţean s-a schimbat, aşa că Aurelian Babuţan a plecat. Mesajul acestuia la semnarea contractului cu CSU Alba Iulia este orientat şi spre Dorinel Munteanu. 

"Așa e la tine acasă, oamenii uită repede sacrificiile făcute. Am greșit atunci când am lăsat oameni care mă respectau și apreciau la Oțelul Galați, mari perspective, și am ales să vin acasă la mine. Iartă-mă, Dorinel Munteanu, că nu ți-am mulțumit, dar respectul meu față de tine rămâne pentru toată viața. Cu multă muncă am creat condiții la care unii nici nu visau.

Am plătit eu, care mi-aș fi pus și sufletul pe tavă pentru blestemata asta de promovare. Aveam atâtea proiecte și gânduri care s-au năruit. Dar cei care au venit vor continua munca mea și vor reuși mai mult. Așa e la fotbal, când ai pasiune și entuziasm, nu te oprești, geanta e tot timpul pregătită și poate așa e mai bine să plec acolo unde voi fi respectat și apreciat mai mult ca acasă la mine.

Karma poate așa a vrut să fiu adversar echipei pe care o iubesc la fel cum îmi iubesc familia. Timpul vindecă orice rană și la final sper să mă bucur de ceea ce la Bistrița nu am avut parte: de respectul oamenilor care au crezut în mine și m-au convins să merg la Universitar Alba Iulia, unde am găsit oameni extraordinari. Nu am pierdut nimic plecând de la Bistrița; poate timpul va demonstra că Bistrița a pierdut o persoană care nu a fost respectată și apreciată!

Într-o zi mă voi întoarce mai puternic!", a scris Aurelian Babuţan pe Facebook. 

La CSU Alba Iulia, Aurelian Babuţan va face echipă cu Alin Minteuan, care va ocupa funcţia de antrenor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel