Superliga Romaniei Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a luat o serie de hotărâri.



Mihai Popescu, eliminat două etape

Jucătorul celor de la FCSB, Mihai Popescu, este nevoit să lipsească din întrecerea internă a Superligii timp de două meciuri și, totodată, să plătească o amendă în valoare de 3.000 lei.

Popescu (31 de ani) a fost eliminat în minutul 30 al meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, scor 1-1, din a X-a etapă a Superligii, după ce l-a lovit în cap pe jucătorul prahovenilor, Alexandru Tudorie. Astfel, el nu va putea să evolueze în următoarele două partide pentru FCSB, în duelul cu Sepsi OSK, respectiv cu Gloria Buzău. Totuși, Popescu va juca în meciurile „roș-albaștrilor” din Europa League.

De asemenea, și jucătorii Bălașa Mihai Alexandru și El Sawy Omar Sayer, aparținând celor de la Farul Constanța, respectiv Sepsi Sfântu Gheorghe, au primit o amendă de 740 lei, alături de o suspendare pentru un meci, după ce au fost eliminați în partida din a X-a etapă a Superligii.

În urma aceleiași hotărâri, clubul de fotbal Dinamo București a fost penalizat cu suma de 10.000 de lei, după meciul cu Unirea Slobozia, din a IX-a etapă a Superligii.

Întrunită miercuri, 25 septembrie 2024, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

„Martac Marius Madalin vs. ACSM Politehnica Iași - Neexecutare hotărâre CNSL - Închide procedura.

Ariel Ignacio Lopez Varela vs. AFC UTA Arad - Neexecutare hotărâre CNSL - Închide procedura.

ACSM Politehnica Iași - vs. Universitatea Craiova - Incidente - În temeiul art.57.1 din ROAF raportat la art.83.18 din RD coroborat cu art.83.7 din RD se sancționează clubul ACSM Politehnica Iași cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

SC Dinamo 1948 SA - vs. AFC Unirea 04 Slobozia - Incidente - În temeiul art.82.1 și 3.e raportat la art.83.7 din RD se sancționează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

Vojtus Jakub vs. ACSM Politehnica Iași - Neexecutare hotărâre CNSL - Termen 02.10.2024.

Ion Robert Andrei vs. ACSM Politehnica Iași - Neexecutare hotărâre CNSL - Termen 02.10.2024. 

AFC Unirea 04 Slobozia Vs. FC Rapid 1923 - Incidente - Termen 02.10.2024. 

FCV Farul Constanța vs. ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - Eliminare: Bălașa Mihai Alexandru (gazde) / El Sawy Omar Sayer
Mohamed Mahmoud (oaspeți) - În temeiul art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD se sancționează jucătorul, Bălașa Mihai Alexandru (gazde), cu suspendare pentru un joc și penalitate sportiva de 740 lei. În temeiul art.63.1.d raportat la art.63.2.1 din RD se sancționează jucătorul, El Sawy Omar Sayer Mohamed Mahmoud (oaspeți), cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei.

FC FCSB Vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare: Popescu Mihai (gazde) - În temeiul art.63.1.b raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.”, sunt informațiile regăsite pe site-ul oficial al LPF.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel