Superliga Romaniei Atanas Trică e dorit de Dinamo Bucureşti

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul Atanas Trică a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova, şi ar putea ajunge la Dinamo. 



"Este adevărat, este dorit de Dinamo. El a rămas liber de contract încă de sâmbătă, iar cei de la Dinamo au aflat mai devreme de a deveni oficial. Interesul lor nu este de azi sau ieri.

Există și alte oferte pentru el, inclusiv de la CSA Steaua. Îmi doresc să aleagă cu inima, mai ales că următorii doi ani vor fi decisivi pentru el. Va lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, el este la București acum. Am încredere atât în el, cât și în Giovanni Becali, impresarul lui”, a declarat Lorena Balaci, mama lui, pentru GSP

"Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut,dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine si lângă echipă indiferent de moment,iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate", a scris Atanas Trică pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel