Fotbal international Atacantul croat Nikola Kalinic a semnat cu o echipă de primă ligă pe un salariu de 1 EURO

Data publicării:

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit noul contract al lui Nikola Kalinic. 



Atacantul croat în vârstă de 35 de ani a semnat cu Hajduk Split din postura de jucător liber de contract. Noul său angajament are o valabilitate de cinci luni, iar atacantul va fi remunerat cu suma de ... 1 EURO. 

"A fost cel mai uşor transfer făcut de mine în ultimii trei ani la Hajduk. Da, e vorba de un salariu de 1 euro, pentru că Nikola Kalinic vine aici din dragoste. Kalinic are un singur scop. Să o ajute pe Hajduk să câştige titlul şi să devină campioana Croaţiei pentru prima dată după 19 ani", a declarat directorul sportiv al clubului, Mindaugas Nikolicius. 

Sursa: Instagram Fabrizio Romano

Cine este Nikola Kalinic 

Kalinić și-a început cariera la Hajduk Split în Croația natală, înainte de a fi transferat de clubul englez Blackburn Rovers pentru 6 milioane de lire sterline în 2009. După ce a marcat rar în cele două sezoane jucate în Premier League, a plecat la echipa ucraineană Dnipro Dnipropetrovsk, ajutând-o să ajungă la finala UEFA Europa League din 2015. El a jucat apoi în Serie A pentru Fiorentina și AC Milan, după care a semnat un contract cu echipa spaniolă Atletico Madrid înainte de sezonul 2018-2019, câștigând Supercupa Europei 2018.

Kalinić a debutat pentru Croația în 2008 și a reprezentat națiunea la trei Campionate Europene. El a făcut parte din echipa Croației, care a ajuns în finala Campionatului Mondial din 2018, însă Kalinić a fost trimis acasă după doar un meci, scrie Wiki. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel