Superliga Romaniei Atac dur la adresa lui Victor Angelescu și Daniel Sandu: „Amândoi să se ia de mână și să se arunce în mare”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal Rapid București nu a înregistrat nicio victorie în noul sezon, având patru remize și o înfrângere sub conducerea lui Neil Lennon.



Manea: „Dacă dau două telefoane în Scoția, știu tot whisky-ul pe care l-a băut Lennon”

Impresarul Florin Manea a declarat că directorul sportiv al rapidiștilor, Daniel Sandu, nu are experiența necesară desfășurării unor transferuri potrivite pentru echipa din Giulești. Totodată, și acționarul minoritar Victor Angelescu a fost luat în vizor de către Manea: „Echipă rea nu are. Dar cred că s-au dat prea mulți bani pe unii jucători. Dacă director sportiv este unul care se juca pe Football Manager, e normal să ajungi așa.

Daniel Sandu e pus de Victor Angelescu, pentru că și ăla se juca pe Football Manager. Amândoi să se ia de mână și să se arunce în mare, pentru că la fotbal e greu...

N-am nimic cu Daniel Sandu, dar nu cred că poate să aibă experiența mea, care face asta de 18 ani. Plus că trebuie să ai niște conexiuni. Degeaba te uiți pe alea, pentru că eu, dacă dau două telefoane în Scoția, știu tot whisky-ul pe care l-a băut Lennon”, a declarat Florin Manea pentru ProSport.

 

Neil Lennon e răbdător. Antrenorul giuleștenilor, convins că Rapid va arăta bine în curând

„Trebuia să fructificăm șansele pentru că orice se poate întâmpla în fotbal. Le-am spus jucătorilor că trebuie să ne valorificăm șansele. Când ai un gol avans și controlezi meciul, îți mai trebuie un gol. Pentru mine lovitura liberă din care a ieșit penalty-ul nu a fost lovitură liberă.

Nu știm să valorificăm situațiile din fața porții. Sunt mulțumit de Siegrist (n.r. – portarul), de Pașcanu. Diogo Mendes a jucat 60 de minute, a avut o mică crampă, va fi bine. Pașcanu a fost bine, portarul ne-a dat multă încredere. Tot am sperat să înscriem din fază fixă. Am avut un joc foarte frumos, dar nu am reușit să valorificăm. Reacția noastră după gol a fost bună, dar acel gol a distrus echipa. Ne creăm ocazii, doar că ne lipsește încrederea. Nu suntem departe de a găsi formula ideală. E un pic de mahmureală la echipă.

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Nu trebuie să se întâmple nimic, să se schimbe nimic. Trebuie să creăm ceva solid. Cum să plec după patru etape?! Nu cred că este corect să ne gândim la asta.

La sfârșitul sezonului, Rapid va ajunge acolo unde vor fanii. Vrem să fim în primele șase și să avem evoluție bună pentru cupele europene. E destul de greu pentru titlu. Cred în instinctul meu, echipa nu e departe de a produce fotbal bun și rezultate bune”, a declarat antrenorul Neil Lennon, după remiza cu Gloria Buzău, scor 1-1.

CITEȘTE ȘI Dragoș Grigore iese la atac înainte de Gloria Buzău - FC Rapid: „Era directivă să nu joc la Rapid”

CITEȘTE ȘI Îl apără pe Neil Lennon, după declarațiile lui Viorel Moldovan despre sistemul de joc al Rapidului: „O declarație de ochii lumii”

Rezultatele echipei Rapid, în primele cinci etape ale Superligii

1. UTA Arad - Rapid București, scor 1-1

2. Rapid București - CFR Cluj, scor 2-2

3. Petrolul Ploiești - Rapid București, scor 1-0

4. Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-2

5. Gloria Buzău - Rapid București, scor 1-1

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel