Fotbal Aroganţă sau valoare? Omul care a înscris pentru Ceahlăul contra Corvinului, declaraţie tare: Eram siguri că vom scoate punct sau puncte aici

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Ceahlăul Piatra Neamţ a smuls un punct în deplasarea de la Hunedoara, contra Corvinului. Meciul s-a încheiat 1-1, iar autorul golului nemţenilor, Geani Creţu, a spus că el şi colegii săi erau siguri că vor pleca neînvinşi de la Hunedoara. 



 În minutul 50 al jocului, la o gafă de amator a lui Viorel Lică, o pasă în centru direct la adversar, Geani Crețu a rămas singur cu portarul Lefter și nu l-a iertat din 16 metri.

”Știam că va fi o deplasare foarte grea, contra unei echipe foarte bune, experimentate, cu jucători care evoluează de foarte mult timp împreună, cu un antrenor foarte influent. Ne bucurăm că am scos un punct din această deplasare și sperăm ca meciul viitor să luăm toate cele trei puncte. Avem până miercuri, dacă nu mă înșel, o mini-vacanță, mergem acasă, stăm cu familiile, cu prietenele, cu soțiile și apoi revenim la treabă, pentru că avem multe de făcut și mai este mult din acest sezon.

Avem o perioadă bună, venim după trei victorii (n.r. – chiar patru), sperăm să o ținem tot așa. Știam că astăzi vom scoate punct sau puncte de aici și am venit cu încredere și suntem mulțumiți cu rezultatul obținut”, a spus Crețu după joc.

 Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara: Suntem într-un punct zero, trebuie să înţelegem cu toţii

"Nu puteau să ne pună probleme, doar noi îi puteam introduce în joc- A venit o greşeală omenească, e ceva normal. Până la urma urmei, după ce s-a întâmplat de-a lungul acestui an, de-a lungul campaniei noastre, jucătorii sunt puţin încărcaţi. De alergat, nu am ce să le reproşez, îi văd, muncesc şi la antrenamente, doar că e un blocaj. Vine această pauză binemeritată, e binevenită pentru noi, pentru că aveam nevoie de puţin timp. Putea fi victorie, dar despre asta e vorba. Aşa se întâmplă! 

Gârbiţă are nevoie de timp. Suntem Corvinul, cum ne place să credem, dar am pierdut jucători importanţi, au venit jucători care au nevoie de timp, nigerienii la fel, i-am luat ca pe o investiţie pe termen lung. Mai au nevoie de adaptare. La fel şi cu jucătorii noi aduşi acum. Sperăm să îi facem cât mai repede, să avem opţiuni, pentru că aceşti jucători au jucat de la Liga III, meci de meci. 

Suntem într-un punct zero, trebuie să înţelegem cu toţii. Asta e realitatea de acum. Găsim soluţii şi vedem ce va fi pe viitor", a declarat Florin Maxim. 

Corvinul Hunedoara a obţinut primul punct din noul sezon al Ligii II, la primul meci pe teren propriu, contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. 

CS Corvinul Hunedoara a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 1-1, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii a II-a de fotbal.

Lucas Câmpan (17) a marcat pentru deţinătoarea Cupei României, dar Ceahlăul a egalat prin Geani Creţu (50).

În alt meci, CSM Slatina a terminat nedecis cu CFC Argeş, 0-0, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel