Superliga Romaniei Arnold Garita, aproape să semneze cu FCSB. Condiţia pusă de Gigi Becali

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Arnold Garita ar putea fi noul atacant al FCSB-ului, însă mai întâi trebuie să îndeplinească o condiţie pusă de Gigi Becali. 



”Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine niște investigații la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigațiile la genunchi și dacă totul e bine face vizita medicală și semnează”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Garita a marcat 13 goluri în 15 meciuri pentru Al Faisaly în liga secundă din Arabia Saudită, club de care s-a despărţit în această vară. 

"A venit timpul să spun la revedere clubului Al Faisaly. Contractul meu s-a încheiat pe 30 iunie şi nu voi rămâne la club. Mulţumesc pentru oportunitatea de a juca în Arabia Saudită. Sunt dezamăgit că nu am reuşit promovarea, dar sper că acest club va lupta pentru promovare şi va intra în Liga Pro sezonul următor. Le ţin pumnii. O nouă aventură începe pentru mine şi sper să fie incredibilă", a scris Garita pe Facebook. 

Mihai Stoica: Gigi Becali poate face ce vrea 

"Garita a dat pe toate reţelele posibile declaraţii de dragoste pentru FCSB. Nu l-am văzut jucând la Al Faisaly, că nu este monitorizată liga secundă din Arabia Saudită. Pe mine nu mă interesează subiectul ăsta. Gigi Becali poate să facă ce vrea. Eu sunt de acord că trebuie să vină un atacant. Cu alte lucruri nu sunt de acord, dar vom vedea. Problema e în felul următor. De mâine într-o săptămână vom juca cel mai important meci al anului 2024. Al sezonului 2024/2025 al cupelor europene. Împotriva lui Maccabi Tel Aviv. Cine ar putea să vină? Dacă vine cineva după meciurile importante, pentru ce să mai vină?", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel