Superliga Romaniei Arena Națională, plină cu suporterii FCSB-ului! La ce număr au ajuns biletele cumpărate la derby-ul cu Rapid București

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Națională, în meciul împotriva Rapid București. Suporterii care au achiziționat bilete pentru derby-ul de sâmbătă au atins un număr uriaș.



Capacitatea Arenei Naționale este de 55.634 de locuri, iar suporterii liderului clasamentului urmăresc umplerea întregului stadion de fotbal, la mult așteptatul meci dintre FCSB și Rapid București.

Meciul din a cincea etapă a play-off-ului SuperLigii din weekend, dintre FCSB și Rapid, atrage mulți fani în tribună. Motivul pentru care fanii FCSB-ului doresc atât de mult să fie prezenți la partida de sâmbătă se datorează, printre altele, faptului că, la finalul acestei etape, liderul clasamentului poate să câștige titlul, matematic, cu o victorie împotriva alb-vișiniilor. Cu toate acestea, rezultatul depinde și de modul în care se prezintă celelalte echipe din play-off. Cu o victorie sâmbătă, FCSB va deveni campioana României, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. 

Mesajul Peluzei Nord: peste 43.000 bilete, cumpărate

Peluza Nord Steaua a anunțat că până în data de 18 aprilie, s-au vândut nu mai puțin de 43.000 de bilete, pentru meciul dintre FCSB și Rapid București.

„E vremea revanșei!

Sâmbăta, un stadion întreg trebuie sa vibreze în roșu și albastru!

Stadionul nu e teatru, cel puțin nu la Steaua, așa că plecăm răgușiți de la stadion!
O singură voce pentru Steaua București!

Fularele, eșarfele și steagurile sa nu lipsească!

Împreună facem spectacol!

Ps:Toate biletele pentru acest meci s-au vândut aproximativ 43.000 de bilete!

Steaua suntem noi!”, a fost mesajul postării de pe Facebook, a Peluzei Nord Steaua.

Meciul din a cincea etapă a play-off-ului SuperLigii, dintre FCSB și Rapid București, va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel