Liga Campionilor Arbitrul care conduce returul FCSB - Virtus AC

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a reușit să învingă Virtus AC cu 7-1, în meciul tur al primei etape din preliminariile Ligii Campionilor.



FCSB - Virtus, un nou duel în preliminariile Champions League

Echipa campioană a Superligii României a câștigat meciul tur cu un scor zdrobitor, 7-1, în fața celor de la Virtus AC. „Roș-albaștrii” așteaptă cu interes meciul de retur cu fotbaliștii care au reușit să câștige titlul din San Marino, pentru a accede în următoarea etapă a competiției europene.

Meciul retur din preliminariile Ligii Campionilor va fi condus de la centru de austriacul Ștefan Ebner, care îi va avea alături pe asistenții Robert Steinacher și Manuel Undesser (Austria), în timp ce Safak Barmaksiz va fi al patrulea arbitru.

FCSB și Virtus se întâlnesc marți, 16 iulie, începând cu ora 20:30, în returul primei etape din preliminariile Champions League, pe stadionul „Steaua”.

S-a dat startul la achizițonarea biletelor pentru returul FCSB - Virtus

„Bilete online pentru FCSB - Virtus AC!

Campioana României a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu Virtus AC, contând pentru turul 1 preliminar al UEFA Champions League, sezonul 2024-2025 și care se va disputa marți, începând cu ora 20:30, pe Stadionul Steaua.Tichetele sunt disponibile pe platforma de ticketing a clubului, link-ul fiind disponibil în secțiunea de comentarii.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZA - 30 LEI

TRIBUNA 2 - 50 LEI

VIP 2 - 100 LEI

VIP 1 - 250 LEI

CITEȘTE ȘI MM Stoica a confirmat! Ce jucător va îmbrăca tricoul FCSB

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise doar în ziua meciului, între orele 12:00 și 20:30.

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, au transmis oficialii FCSB, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel