Fotbal international Ar fi transferul toamnei. David De Gea, dorit înapoi la Manchester United

Data publicării:
Fotografie de la Mylo Kaye, Pexels
Fotografie de la Mylo Kaye, Pexels

Portarul spaniol David de Gea s-ar putea întoarce la Manchester United, club de la care a plecat în vara acestui an. 



Clubul englez de fotbal Manchester United vrea să-l readucă pe portarul David de Gea, la trei luni după ce a renunţat la serviciile spaniolului, care nu a acceptat o scădere drastică a salariului său pentru a semna un nou contract cu gruparea de pe Old Trafford, informează presa britanică.

United l-a angajat în locul lui David De Gea pe camerunezul Andre Onana, pentru care au plătit 50 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Inter Milano, înaintea starului sezonului.

Oficialii Red Devils sunt îngrijoraţi acum că nu vor putea conta o perioadă mai lungă pe serviciile lui Onana, care urmează să participe cu selecţionata ţării sale la Cupa Africii pe Naţiuni (13 ianuarie - 11 februarie 2024).

Din acest motiv, Manchester United vrea să-i propună un acord pe termen scurt lui David De Gea, care nu şi-a găsit o nouă echipă după despărţirea de englezi şi este în continuare jucător liber, antrenându-se individual în aşteptarea unei oferte, precizează cotidianul The Sun.

În vârstă de 32 de ani, David De Gea a evoluat timp de 12 sezoane la Manchester United, alături de care a câştigat ultimul de titlu în Premier League din istoria acestei grupări, în sezonul 2012-2013, sub comanda legendarului manager Alex Ferguson, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: de gea echipa fotbal manchester united




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel