Echipa nationala Apar primele scuze prezentate echipei naționale. Marcel Răducanu își asumă eroarea

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Înaintea debutului echipei naționale la EURO 2024, „tricolorii” au întâmpinat un val de critici, cu precădere după remizele albe înregistrate în meciurile amicale.



Selecționata condusă de Edi Iordănescu a reușit să treacă de elevii lui Serghei Rebrov, scor 3-0, în primul meci al „tricolorilor” de la Campionatul European de fotbal din Germania. (14 iunie - 14 iulie).

Una dintre persoanele care au criticat prestația jucătorilor naționalei, până la meciul de luni seară, câștigat în fața ucrainenilor, a fost Marcel Răducanu.

Fostul internațional și-a asumat public greșeala de a-i critica pe elevii lui Iordănescu, spunând că au reușit un meci perfect.

„Nu mai știu ce să cred. Nu realizez cum am putut să jucăm așa de bine împotriva Ucrainei. Am făcut meciul perfect. Îmi cer iertare că i-am criticat pe băieți și-i felicit din inimă pentru modul cum au evoluat! Și pe ei, și pe selecționer, dar și pe fani. Ce atmosferă au putut să facă!”, a spus fostul fotbalist.

Răducanu nu poate alege un „tricolor” preferat

„Toată echipa a funcționat bine. De la portar și până în față. Mi-a plăcut cum s-au bătut în apărare, la mijloc, au pus suflet, au arătat ambiție. Poate că Stanciu, Dennis Man și Răzvan Marin au fost un pic peste ceilalți, dar, repet, toată echipa a jucat bine.

M-au impresionat și suporterii, nemții au spus că au fost 40.000, pe un stadion care are 66.000 de locuri la Euro! Ce atmosferă au putut să creeze!”, a mai spus Răducanu.

Marcel Răducanu a mai spus că a discutat cu Edi Iordănescu în ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani: „I-am urat și i-am sugerat să le transmită jucătorilor ca pe teren să joace pentru ei, pentru fani, dar și pentru el. Și au făcut-o. Au evoluat cu multă disciplină, cu devotament, cu atitudine și și-au făcut meciul ușor”, a conchis el, potrivit gsp.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel