Echipa nationala Apar primele reacții după plecarea selecționerului român de la echipa națională: „Sunt surprins, mă gândeam că Federația va continua cu Edi Iordănescu”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, nu va mai continua să conducă formația „tricoloră”.



Edward Iordănescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei naționale a României, potrivit anunțului oficializat de către Federația Română de Fotbal, astăzi, 22 iulie.

„Numit la începutul anului 2022, Edward Iordănescu a preluat conducerea echipei naționale într-un moment important, aducând o viziune nouă și o abordare modernă în pregătirea și managementul echipei.”, au anunțat oficialii FRF.

În mandatul lui Edi Iordănescu, echipa națională a înregistrat următoarele rezultate:

- 28 meciuri disputate, dintre care 10 victorii și 10 remize, respectiv opt înfrângeri.

Iordănescu jr. a fost al doilea selecționer din istoria echipei naționale care a reușit să califice România în optimile unui Campionat de fotbal European, după performanța lui Emeric Ienei din anul 2000.

Ciprian Marica, surprins de anunțul FRF: „Mă gândeam că nu își permit să-l piardă”

„Sunt puțin surprins. Mă gândeam că naționala are nevoie de continuitate. Un antrenor care a reușit să califice naționala la un turneu final și a făcut atâția oameni fericiți merita mai mult efort din partea Federației. Mă gândeam că nu își permit să-l piardă.

Cine va veni după Edi Iordănescu va trebui să se ridice la nivelul așteptărilor. Oamenii își doresc mai mult. Nu a fost ușor și nici nu va fi. Sunt surprins, mă gândeam că Federația va continua cu Edi Iordănescu. Dacă vorbim de bani, atunci da, banii sunt mai importanți decât performanța.

Totuși, echipa națională e cel mai important lucru pentru orice român. Dacă se pune în balanță o ofertă pe bani mulți, e luată în considerare, pe bună dreptate. Edi Iordănescu pleacă în glorie de la echipa națională, până acum se fereau mulți să vină și erau sceptici”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel