UEFA Conference League Antrenorul celor de la Astana, impresionat de Corvinul Hunedoara. "Un adversar dur"

Data publicării:
Captură Youtube
Captură Youtube

Corvinul Hunedoara a pierdut în faţa celor de la Astana, scor 1-2, în prima manşă a turului III preliminar din Conference League. La pauză, hunedorenii conduceau cu 1-0. Antrenorul celor de la Astana a rămas impresionat de Corvinul Hunedoara. 



Corvinul a deschis scorul prin Manolache în prima repriză, dar în partea a doua Astana a revenit şi a răsturnat scorul. 

”Am studiat bine adversarul, am urmărit toate meciurile din preliminarii, este o echipă de un nivel foarte bun, arată un fotbal încrezător. În prima repriză le-am dat multă încredere și, sincer, nu am jucat așa cum am plănuit.

E bine că în pauză jucătorii m-au auzit și în repriza secundă a ieșit o echipă complet diferită. Și încrederea pe care am dat-o adversarului în prima repriză, am reluat-o în repriza secundă, am jucat exact fotbalul pe care l-am planificat.

Victoria este foarte importantă pentru noi, dar încă nu s-a decis nimic. Mai avem în față un meci retur, pentru care trebuie să ne pregătim foarte bine. Nu se poate vorbi de subestimare. Corvinul este o echipă foarte bună.

Am avut un zbor lung, aici este un stadion foarte bun. Ne-a fost greu, am avertizat echipa că va fi presiune în primele 30 de minute și așa s-a întâmplat.

Acum ne gândim doar la meciul retur, nu ne uităm mult înainte. Corvinul este un adversar dur, așa că sarcina numărul unu este să învingem această echipă”, a spus Grigoriy Babayan, potrivit vesti.kz.

Portarul Lefter, dezamăgit de jocul din repriza a doua

”Nu știu ce s-a întâmplat cu noi în a doua repriză, în primele 15 minute zici că am uitat fotbalul. Erau numai mingi lungi… nu era ceea ce jucăm noi. Nu știu de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. Am avut o repriză, zic eu, extraordinară, am controlat meciul. Și în a doua nu știu ce s-a întâmplat. Nu știu dacă a fost vreun meci de când suntem televizați în care să nu încercăm să jucăm, să avem posesia, să avem ocazii de poartă

În primele 15-20 de minute nu am făcut ceea ce trebuie să facem. Nu știu de ce, probabil mental, fiindcă fizic suntem bine. Nu știu de ce am arătat așa. Sunt foarte supărat și trebuie să analizăm ceea ce s-a întâmplat.

Probabil a fost și din cauza experienței. Suntem o echipă destul de tânără, dar nu știu dacă contează chestia asta. Probabil, puțin la nivel mental, pentru că… Așa și la Rijeka, am început foarte prost, iar în a doua repriză ne-am revenit, am fost peste ei și, din punctul meu de vedere, trebuia să-i și batem. Acum, începe foarte bine, avem ocazii, dăm gol și intrăm în a doua repriză cu o altă față. Nu suntem o echipă fricoasă, sperioasă. Avem curaj, dar ne-a lipsit ceva astăzi, în primele 15 minute din a doua repriză. Probabil încrederea în noi", a spus tânărul portar al Corvinului, la flash interviu. 

Florin Maxim: E prima oară când nu am explicaţii 

"E prima oară când efectiv nu am explicații. Astana e o echipă matură, a așteptat, a avut răbdare, noi nu am reușit să o blocăm și am luat primul gol, apoi și pe al doilea. Parcă am fost incapabili să reacționăm. A doua repriză nu am arătat bine deloc. Dar mergem în Kazahstan să câștigăm și să ne calificăm.

În lotul lor sunt 12 internaționali, dar nu pot să zic că m-au surprins. Într-adevăr, ei au fost mai pragmatici. Chiar nu pare imposibil să întoarcem această întâlnire. Astana are jucători de calitate, nu vreau să par impertinent, dar se poate întoarce rezultatul acolo. Eu chiar cred în calificare”, a spus el după meci.

„Am fost incapabili să ieșim în întâmpinare pe faza defensivă, am luat două goluri foarte ușor, e meteahna noastră. Tot vorbim despre această problemă, e frustrant. Dar sper să învățăm din asta și să mergem mai departe.

După 1-0 la pauză, să intrăm în repriza a doua și 15 minute să nu punem piciorul pe minge, nu știu, pentru mine e inexplicabil. Trebuie să vorbesc cu băieții să vedem ce s-a întâmplat, pentru că eu efectiv nu am cuvinte”, a declarat antrenorul Florin Maxim, după înfrângerea de pe teren propriu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Conference League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel