Fotbal international Antrenorii care i-ar putea lua locul lui Erik ten Hag la Manchester United, după 2 înfrângeri consecutive cu 0-3

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Manchester United a pierdut ultimele două partide cu acelaşi scor, 0-3, contra lui Manchester City şi Newcastle. Olandezul Erik ten Hag ar putea fi schimbat din funcţie, anunţă presa engleză. 



Pentru Manchester United, este cel mai slab start de sezon din ultimii 61 de ani. Echipa este pe locul al optulea în campionat şi a pierdut 5 meciuri pe Old Trafford în acest sezon. În plus, "diavolii roşii" sunt şi ameninţaţi cu eliminarea din Liga Campionilor, după ce au pierdut cu Galatasaray şi Bayern Munchen şi au câştigat norocos cu Copenhaga. 

Pentru United urmează meciuri cruciale contra lui Fulham, Copenhaga şi Luton Town înainte de pauza internaţională, aşa că Erik ten Hag are postul în pericol, dacă nu reuşeşte să câştige meciurile. 

The Sun a făcut, astfel, o listă cu mai mulţi antrenori care ar putea să îi ia locul olandezului. Iar primul dintre ei este Graham Potter, fostul antrenor al lui Brighton şi Chelsea. De la ultima, acesta a fost dat afară după doar 7 luni, iar de atunci este fără angajament. Având în vedere că de managementul echipei ar urma să se ocupe Sir Jim Ratcliffe, mare fan al lui Graham Potter, antrenorul este printre favoriţii să îl înlocuiască pe ten Hag. 

Un alt posibil nume pentru banca lui Manchester United ar fi Zinedine Zidane, cel care nu a mai preluat nicio echipă de la plecarea de la Real Madrid, în 2021. Legendarul mijlocaş a câştigat 2 titluri în Spania şi trei Ligi ale Campionilor cu Galacticii. 

Citeşte şi Motivul pentru care Zinedine Zidane nu vrea să o antreneze pe Manchester United. "Eu lucrez diferit..."

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton, este şi el luat în calcul. După ce a impresionat prin stilul de joc imprimat lui Brighton, antrenorul Pescăruşilor este o opţiune serioasă pentru cluburile de top, însă United ar trebui să plătească o sumă destul de mare pentru a-l lua pe acesta. 

Un alt posibil antrenor ar putea fi Michael Carrick, fostul mijlocaş al Diavolilor. Carrick a fost secund la United, atât în mandatul lui Jose Mourinho, cât şi în cel al lui Ole Gunnar Solskjaer. În plus, a impresionat şi pe banca echipei de ligă secundă Middlesborough, care a ajuns în playoff-ul de promovare sezonul trecut şi care acum se află pe locul al şaptelea în Championship, la trei puncte de top 6. 

Pe listă se mai află şi Diego Simeone şi Julian Nagelsmann, însă e greu de crezut că aceştia ar putea fi convinşi, având în vedere angajamentele pe care le au la Atletico Madrid, respectiv naţionala Germaniei. 

În fine, ultimul pe listă este chiar un fost antrenor al lui United, Ole Gunnar Solskjaer, care nu a mai antrenat de când a fost concediat de United, în noiembrie 2021. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel