Echipa nationala Antrenamentul oficial al „tricolorilor” nu s-a realizat pe stadionul din Frankfurt. Motivul mutării pe o altă arenă

Data publicării:
Federația Română de Fotbal
Federația Română de Fotbal

Echipa națională a României a trebuit să se antreneze pe un stadion cu o capacitate de doar 5.000 de locuri.



Ultimele pregătiri înainte de duelul cu Slovacia

Formația „tricoloră” a avut, marți seara, programat antrenamentul oficial înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Slovacia, care poate duce naționala României în optimile de finală ale EURO 2024.

Pentru a proteja gazonul de pe Frankfurt Arena, UEFA a mutat antrenamentele celor două selecționate în alte locații. Astfel, „tricolorii” s-au pregătit pe Stadion am Brentanobad, o arenă mică, de doar 5.000 de locuri, dar cu un gazon calitativ. Aici își joacă meciurile de pe teren propriu echipa de fotbal feminin 1. FFC Frankfurt.

La antrenamentul care a durat aproximativ o oră, selecționerul Edward Iordănescu a exersat și planul tactic pentru mult așteptatul meci de miercuri. În cazul în care obțin cel puțin un punct, „tricolorii” vor fi siguri de locul în următoarea fază a Campionatului European.

România se află, în acest moment, pe prima poziție a grupei E (3-2 la golaveraj), urmată de Belgia (2-1), Slovacia (2-2) și Ucraina (2-4).

Meciul decisiv pentru calificarea în optimile competiției este duelul cu slovacii, programat miercuri, 26 iunie. Acesta se va desfășura pe Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 19:00.

Pentru prima oară în istoria Campionatului European, toate echipele dintr-o grupă au același număr de puncte înaintea ultimei etape.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel