Tenis Antrenamente intense pentru Simona Halep. În ce oraș se pregătește românca

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătoarea de tenis din țara noastră împărtășește cu fanii săi diverse momente de la antrenamente.



Simona Halep se antrenează în Dubai

Simona Halep se antrenează intens pentru a-și continua revenirea în circuitul WTA, după ce a participat la competiția de categorie WTA 125 de la Hong Kong, dotată cu premii totale de 115.000 de dolari.

Pe rețelele sociale, Halep a postat o serie de clipuri în care le arată tuturor fanilor faptul că lucrează foarte mult pentru a-și reintra în forma fizică de înalt nivel, regăsită în multe momente ale carierei sale. Românca se pregătește la Academia CF Tennis din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Dubla campioană de Grand Slam din țara noastră a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova, cu 6-2, 6-1, în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild-card.

Ea a revenit cu o victorie în circuitul profesionist feminin, 6-2, 4-6, 6-4 cu australianca Arina Rodionova (34 ani, 114 WTA), pe 2 octombrie, în prima rundă a turneului de la Hong Kong.

Halep nu mai jucase din luna mai, când a fost nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancțiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

De câte meciuri e nevoie ca Halep să revină la perioada de apogeu din carieră

Afaceristul Ion Țiriac a declarat că este nevoie de foarte multe partide ca Simona Halep să își revină la forma care a consacrat-o în circuitul profesionist de tenis feminin.

„Eu nu pot să spun direct din experiența mea. După 59 de partide din luna mai până în luna decembrie câștigate, toate turneele câștigate, inclusiv French Open și US Open, un singur meci pierdut de Vilas la Wimbledon în 1977 și a luat două luni de vacanță.

Mai și înota, mai și fugea în acest timp, dar i-a trebuit un an și ceva ca să îl aduc măcar aproape de nivelul la care a fost. Era destul de în vârstă, avea 30 și ceva de ani.

După părerea mea, îți trebuiesc cel puțin 50 de meciuri, cu calificări, cu tot, ca să recapeți forma. Simona, dacă asta își dorește, asta să facă”, a spus Ion Țiriac.

Rămâne de văzut care este următoarea competiție la care va evolua Simona Halep, aceasta confirmându-și deja prezența la Hong Kong, în cadrul competiției de categorie 250 WTA, desfășurată în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2024.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel