Fotbal international Antoine Griezmann scrie istorie la Atletico Madrid. L-a egalat pe Luis Aragones în topul marcatorilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antoine Griezmann e la un singur gol distanţă de a deveni cel mai bun marcator din istoria lui Atletico Madrid. 



 Atacantul francez Antoine Griezmann a egalat recordul legendarului Luis Aragones şi a intrat în istoria clubului Atletico Madrid, marţi, la finalul meciului încheiat la egalitate, 3-3, în compania formaţiei Getafe, în cadrul etapei a 18-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Grizemann a reuşit o dublă, în minutele 44 şi 69 (din penalty), ajungând la un total de 173 de goluri în tricoul "rojiblanco", egalându-l astfel pe Luis Aragones, care a jucat timp de un deceniu la Atletico Madrid (1964-1974).

Elevii antrenorului Diego Simeone au scăpat victoria printre degete în meciul de pe stadionul Metropolitano, după ce au condus cu 3-1 până în minutul 87. Getafe a reuşit să egaleze în minutele adiţionale, prin Borja Mayoral (90+3), care a înscris la rândul său de două ori în partida de marţi.

Antrenorul Quique Sanchez Flores a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei FC Sevilla, care a învins în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Granada, unul dintre goluri fiind marcat de fundaşul Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei, scrie Agerpres.

Rezultate:
Rayo Vallecano - Valencia CF 0-1
A marcat: Canos (61).
Fundaşul român Andrei Raţiu a evoluat 80 de minute la Rayo Vallecano.

Atletico Madrid - Getafe 3-3
Au marcat: Griezmann (44, 69 - penalty), Morata (63), respectiv Mayoral (53, 90+3 - penalty), Oscar Rodriguez (87).

Granada - Sevilla FC 0-3
Au marcat: Pedrosa (23), Ocampos (32), S. Ramos (49).

Miercuri sunt programate meciurile FC Barcelona - Almeria, Athletic Bilbao - Las Palmas şi Villarreal - Celta Vigo, în timp de joi urmează să se dispute partidele Betis Sevilla - Girona, Cadiz - Real Sociedad, Deportivo Alaves - Real Madrid şi Mallorca - Osasuna Pamplona.

În clasament conduce Girona, cu 44 de puncte, urmată de Real Madrid, 42 puncte, Atletico Madrid şi FC Barcelona, ambele cu 35 de puncte, Athletic Bilbao 32 puncte etc.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel