Grand Slam Andy Murray ratează participarea la Wimbledon, după operația la spate. Prezența la Jocurile Olimpice, în pericol

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Șansa campionului scoțian de a apărea pentru ultima dată în carieră pe iarba londoneză nu se mai poate valorifica, după operația suferită la spate.



Murray nu participă la Wimbledon

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a anunțat că nu va participa la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, după toate probabilitățile ultimul din cariera sa, la vârsta de 37 de ani, după ce a fost operat de un chist la coloana vertebrală format în urma unei leziuni suferite la turneul de la Queen's din această săptămână.

Scoțianul, de două ori triumfător la turneul londonez, a fost nevoit să declare forfait din cauza intervenției suferite.

Conform cotidianului The Telegraph, scoțianul va fi indisponibil circa șase săptămâni, ceea ce îi va complica și posibila prezență la Jocurile Olimpice de la Paris, care debutează pe 26 iulie.

Murray a fost nevoit să se retragă în meciul din turul secund de la Queen's, în fața lui Jordan Thompson, din cauza unei probleme la spate care i-a lăsat piciorul drept imobil.



Andy Murray este dublu câștigător la Wimbledon, în 2013 și 2016, fiind primul britanic care a ridicat trofeul după Fred Perry în 1936. De asemenea, el a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel