Tenis Andy Murray, din nou pe iarba de la Queen's. Ce hotărâre a luat britanicul despre retragere

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Primul turneu ATP la care va reveni Andy Murray, cel mai probabil, după accidentarea suferită în SUA, va fi la Queen's, pe iarba londoneză.



Posibil un „ultim dans” pentru britanic

Tenismenul britanic Andy Murray (59 ATP), aflat în recuperare după o accidentare la gleznă, suferită în cadrul turneului de la Miami, de la sfârșitul lunii martie, plănuiește să joace în această vară la competiția Queen's. Acesta a câștigat cinci titluri în carieră pe iarba londoneză, anul acesta plănuind, cel mai probabil, ultima sa apariție în turneul „de casă”, transmite EFE.

Murray, învingător la Queen's în anii 2009, 2011, 2013, 2015 și 2016, se gândește să joace la ediția de anul acesta (15-23 iunie), după ce se va recupera în urma rupturii de ligament de la gleznă suferită în timpul unei partide a turneului american de categorie 1.000. 


Cu câteva săptămâni în urmă, fostul lider mondial ATP a declarat că nu intenționează să joace mult după sezonul de vară, indicând faptul că turneul de Mare Șlem de la Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris ar putea fi ultimele turnee la care participă, înainte de a se retrage definitiv din sportul alb.

Pe lângă Murray, au mai confirmat participarea la Queen's campionul en-titre Carlos Alcaraz, Holger Rune, Alex de Minaur, Taylor Fritz, Ben Shelton, Cameron Norrie și Frances Tiafoe, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis





pixel