Superliga Romaniei Andrei Nicolescu anunţă că va relua discuţiile cu FCSB pentru Andrea Compagno

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul Andrea Compagno va pleca de la FCSB, dar ar putea rămâne tot în Bucureşti. Dinamo este interesată de serviciile sale. 



Cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova, Andrea Compagno a fost golgheterul celor de la FCSB sezonul trecut, însă anul acesta nu se mai regăseşte. Gigi Becali a anunţat că atacantul va fi vândut, iar acum Dinamo a intrat pe fir. 

”Ne dorim un atacant, am avut niște ținte, dar se pare că au fost un pic prea sus pentru situația lui Dinamo de acum, nu am putut să le închidem și asta a complicat situația.

Ne-am reorientat, avem o nouă listă și negociem. Am fost aproape de doi atacanți, dar au fost diferențe de nivel, unul a fost Drmic de la Dinamo Zagreb, a apărut în presă. Celălalt mai avem o speranță, nu vreau să zic numele, poate iese ceva.

Am avut o discuție legată de Compagno cu oficialii FCSB-ului, am vorbit cu Mihai Stoica. O să reluăm discuțiile. Dacă ne interesează, ne-am putea asuma salariul lui. Ne-ar ajuta, am avea o nouă soluție în fața porții, acolo nu suntem eficienți”, a declarat Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, la Fanatik.

”Am avut vreo trei oferte, una de 300.000 de euro, una de 150.000, una de 200.000. Să plece unde o vrea! Le-am acceptat pe toate trei. El alege! El, dacă n-a vrut să meargă cu echipa, îți dai seama că vrea să plece”, a spus Gigi Becali.

Compagno a spus cu ce mentalitate a venit în România 

"Mi-amintesc că, din primul moment, au zis că o să fiu cel mai bun atacant din România. În doi ani, de când am ajuns în Liga 1, am câștigat trofeul de cel mai bun jucător străin. Au avut dreptate. La FC U Craiova au fost momente în care trebuia să marchez când intram de pe bancă. Am început ca rezervă a lui Claudiu Bălan. El era din Craiova, a fost din liga a 4-a cu ei și era normal să fie titular. Eu am venit din spate, iar ușor-ușor, gol după gol, mi-am găsit locul și am mers bine.

Acolo m-am simțit foarte bine cu el, cu suporterii, cu orașul. Normal, când ajungi la FCSB, nu te gândești să te duci înapoi. Dar, cine știe, poate în 7-8 ani, în viitor…", a declarat Compagno într-un interviu la finalul anului trecut. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel