Superliga Romaniei Andrei Ciobanu s-a transferat la FC Voluntari

Data publicării:
Facebook FC Voluntari
Facebook FC Voluntari

Andrei Ciobanu, mijlocaşul care a jucat la Poli Iaşi în prima parte a sezonului, s-a transferat la FC Voluntari. 



Clubul de fotbal FC Voluntari a anunţat, vineri, transferul lui Andrei Ciobanu, mijlocaş care a evoluat în prima parte a sezonului la Poli Iaşi şi care a semnat un contract valabil două sezoane şi jumătate cu gruparea ilfoveană.

"Bun venit, Andrei Ciobanu! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani și jumătate, cu jucătorul Andrei Ciobanu. Andrei Ciobanu este un mijlocaș, în vârstă de 25 de ani, de picior drept, care a evoluat până acum în cariera sa la Viitorul Constanța, Rapid București și Politehnica Iași.

Andrei este campion al României in stagiunea 2016/2017 și câștigător al Cupei în ediția 2018/2019 alături de formația lui Gheorghe Hagi, pentru care a evoluat în 148 de partide și a reușit sa marcheze 19 goluri. Pe plan internațional, noul nostru jucător a bifat 2 Campionate Europene alături de echipa națională a României U-21 (2017, 2019) și a fost component în lotul primei reprezentative la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021. Andrei, bun venit în familia FC Voluntari!", au scris cei de la FC Voluntari pe Facebook

În vârstă de 25 de ani, Ciobanu a fost împrumutat de FC Rapid în vara anului trecut la Poli Iaşi, echipă pentru care a jucat în 11 partide în Superligă, fără să marcheze. În cariera sa, mijlocaşul a mai evoluat la Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti.

Andrei Ciobanu s-a alăturat deja lotului formaţiei FC Voluntari în stagiul de pregătire pe care îl efectuează în aceste zile în Antalya (Turcia), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel