Superliga Romaniei Andrei Balmoş, impresarul lui Horaţiu Moldovan din noiembrie 2023, iese la atac la adresa lui Arcadie Zaporojanu. "A pus în pericol transferul la Atletico"

Data publicării:
Facebook Atletico de Madrid
Facebook Atletico de Madrid

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid Bucureşti pentru suma de 800.000 euro. În zilele premergătoare transferului, în spaţiul public a ieşit de mai multe ori Arcadie Zaporojanu, agent FIFA, care şi-a asumat tratativele cu spaniolii pentru portarul român. 



Acum, însă, omul care spune că îl reprezintă pe Horaţiu Moldovan din noiembrie 2023, Andrei Balmoş, iese la atac. 

"Am fost un pic inspirat, să zicem. Am semnat cu Horaţiu în 30 noiembrie 2023. Sunt printre singurii din România care am licenţă FIFA de impresariat. Compania mea personală este United Sport. Horaţiu este jucătorul lui United Sport, adică al meu. 

Ne cunoşteam din Cluj. Eu fiind în lumea fotbalului, călătoresc destul de mult acolo şi mă ştiu cu mai mulţi din Cluj. Îl am şi pe Otele de la CFR Cluj. Am semnat cu Horaţiu de Sf. Andrei, după calificarea la EURO 2024. Eu sunt şi impresarul fratelui său, Denis, portarul de la Satu Mare. 

Nu ştiu de ce până atunci Horaţiu nu a semnat cu nimeni, a fost decizia lui, strict personală", a declarat Andrei Balmoş la Fanatik Superliga. 

Cum s-a făcut transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Arcadie Zaporojanu a pus în pericol transferul

"Nu am libertatea să discut despre contractul său. A fost un telefon pe care l-am primit seara, nu mi-a venit nici mie să cred. L-am sunat pe Horică, el mi-a închis telefonul că a crezut că glumesc cu el. Prima dată am avut eu un şoc, când am fost sunat. M-a sunat Simone Latieri, partenerul meu din Italia, care avea mandat pentru câteva echipe. Când l-am sunat pe Moldovan, era seara târziu, i-am zis că avem oferta de la Atletico, mi-a zis că mă ţin de glume şi a închis. Apoi l-am sunat iar şi i-am zis că e pe bune, avem oferta pe masă. 

Nu pot să zic de ce a apărut Atletico, e bine că a apărut. Înseamnă că Horaţiu şi-a făcut bine treaba în anii ăştia şi doar pe meritul lui a ajuns acolo. 

Am văzut tot ce s-a întâmplat, inclusiv cu domnul Arcadie, care am văzut că bătea câmpii. Eu nu am dormit trei nopţi şi trei zile atunci, nu mai ştiam cine ce spune sau de unde ştie. Am slăbit 9 kg în trei zile. Comision şi-a luat toată lumea care a fost implicată. 

Să te duci la un club ca Atletico, care e top 10 în lume, e un impact extraordinar. Nu am cuvinte să spun ce e acolo, profesionalismul de acolo. Ţin să mulţumesc şi Rapidului, care a fost foarte profesionist. Nu ne-a venit să credem că e acolo nici când semnam contractele. Eram atât de şocaţi de nu puteam să discutăm unul cu altul în avion. Atunci era un şoc pentru toată lumea. 

Eu vreau să lămuresc asta cu Arcadie. Chiar nu am vrut să ies, nu îmi doresc vreo afirmare, dar m-au deranjat foarte tare afirmaţiile domnului Arcadie şi a altor personaje din fotbalul românesc, care băteau câmpii cu transferul ăsta. Dânsul a pus în pericol transferul ăsta, prin asumarea a tot ce a zis. Oamenii de la Atletico mă sunau pe mine şi îmi ziceau să nu mai ies în presă, făceau confuzie între mine şi domnul Arcadie", a declarat Andrei Balmoş. 

CITEŞTE ŞI Arcadie Zaporojanu, primele informaţii despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel