Tenis Andreea Bălan este acuzată că l-a făcut pe Victor Cornea să renunţe la antrenorul său. "Ea îi este manager şi antrenor"

Data publicării:
Facebook Victor Cornea
Facebook Victor Cornea

Victor Cornea a colaborat în ultimii 18 ani cu Marius Vecerdea, însă la Australian Open nu a mers cu acesta. Cei doi ar fi întrerupt colaborarea din cauza Andreei Bălan, spune antrenorul. 



"Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, sugerând subtil că relația lui Victor cu Andreea a pus capăt colaborării dintre el și jucătorul de tenis, conform RomâniaTV

În Australia, Victor Cornea a obţinut prima victorie din carieră la un turneu de Grand Slam. El şi indianul Nsriram Balaji au trecut de italienii Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino, cu 6-3, 6-4, în prima rundă a probei masculine de dublu la turneul Australian Open.

Cornea şi Balaji au obţinut victoria în doar 60 de minute.

Perechea româno-indiană a dominat net la capitolul winners, cu 23-14.

Cornea şi partenerul său şi-au asigurat un cec de 53.000 de dolari australieni şi 90 de puncte ATP la dublu. 

În turul II, însă, cei doi au fost eliminaţi. 

Ce i-a spus Victor Cornea la prima întâlnire 

"Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil.

Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel