Superliga Romaniei Andrea Mandorlini a criticat gazonul de la Botoşani, Valeriu Iftime îi răspunde. "Au putut să dribleze, să centreze. Nu au avut nicio ocazie"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a demontat spusele lui Andrea Mandorlini, fostul antrenor al CFR-ului, care a declarat că gazonul a fost unul foarte greu, fiind unul dintre motivele înfrângerii lui CFR Cluj. În plus, spune Iftime, dacă victoria cu CFR Cluj a fost un cutremur, "vor urma şi alte replici, poate mai mari". 



"Toată treaba asta ne pune în gardă, dar îi pune în gardă şi pe alţii. Pe echipa mea o întăreşte mental, iar pe alţii îi pune în gardă pentru că a juca cu Botoşani nu e chiar aşa de simplu.

(n.r despre gazonul greu) Era mai frig la Ploieşti şi gazonul era mai prost, la meciul dintre Petrolul şi Dinamo. Avem un gazon bun, cu degivrare, curăţat. Afară sunt 2 grade. E iarnă. Şi eu cred că e un teren civilizat, şi s-a muncit mult ca să fie aşa. A fost un meci de luptă, nu au avut nicio ocazie de poartă, au putut să dribleze, să centreze. Doar că ai mei au fost activi", a declarat Valeriu Iftime la Prosport Live. 

"Gândiţi-vă că epicentrul cutremurului e la Botoşani, dar vor mai fi şi replici, poate mai mari chiar", a mai spus patronul botoşănenilor, după ce i s-a spus că a provocat un cutremur la CFR. 

”A fost un meci compus din mai multe episoade. În unul dintre ele și poate în cel mai important, Florescu trebuia eliminat, e clar, iar la scurt timp a dat gol. Echipa a încercat să joace cât de bine s-a putut pe acest gazon, care nu a fost cel mai bun.

Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condițiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat.

Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat.

Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranță trebuie să facem mai mult”, a declarat Andrea Mandorlini imediat după meci. 

Varga spune că Mutu va fi ca Sir Alex Ferguson

Ioan Varga a decis după meciul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, scor 1-0, să îl demită pe Andrea Mandorlini şi să îl pună pe Adrian Mutu pe banca tehnică. 

”De-abia aștept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj și făcând performanțe pentru CFR Cluj.

Da, recunosc, am vrut să îl mai aduc de încă două ori pe Adrian Mutu. Și nu, nu pentru că este prietenul meu, unul dintre oamenii la care țin, ci pentru că este un antrenor care peste tot unde a mers a făcut treabă.

Mie mi-a plăcut foarte, foarte mult tot ceea ce a construit la Rapid și sunt convins că o va face și aici, la CFR Cluj.

Obiectivul este cupele europene. Da, pentru că nu ar fi totuși corect să-i cer titlul în mod imperios lui Adi Mutu, ținând cont că este totuși o distanță față de locul 1. Deci obiectivul e cupele europene. Să mergem în Europa League, acesta este obiectivul, dar bineînțeles că dacă va lua titlu, îi transmit public lui Adi, că dacă va lua titlul de campion și ne va face fericiți, va fi aici la CFR cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult, mult timp să facem treabă împreună.

Dar dacă Adi ia titlul de campioană, atunci, repet, garantez o prelungire din vară pe cât dorește el. Eu pun contractul în alb, el îmi pune contractul în alb și eu îl semnez pe câți ani dorește.

Mutu este un antrenor extraordinar, se va mula fantastic pe lot. Avem un lot extraordinar de bun. Eu zic că cel mai bun din România, are toate condițiile să-și facă treaba și de-abia aștept să-l văd la treabă”, a declarat Ioan Varga, citat de Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel