Turnee WTA Anca Todoni părăsește Iași Open, după un meci care a durat 67 minute

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătoarea română de tenis nu a putut trece de sârboaica Olga Danilovic, sportivă pe care a învins-o în primul tur la Wimbledon.



Olga Danilovic își ia revanșa după înfrângerea de la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Anca Todoni a fost învinsă fără drept de apel de sârboaica Olga Danilovic, cu 6-1, 6-1, marți, în optimile de finală ale turneului UniCredit Iași Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 232.244 de euro și găzduit de Baza Sportivă Ciric din Iași.

Todoni (19 ani, 119 WTA) și Danilovic (23 ani, 148 WTA) erau la egalitate în meciurile directe, 1-1, după ce sârboaica a câștigat cu 6-1, 4-6, 6-1 în primul tur al calificărilor la Roland Garros, anul acesta, iar Todoni și-a luat revanșa în primul tur la Wimbledon, cu 7-5, 6-1.

Todoni, care a cedat după numai 67 de minute, s-a ales cu un cec de 3.512 euro și 30 de puncte WTA.

Todoni va juca și la dublu marți, alături de Irina Bara, împotriva favoritelor numărul trei, Maia Lumsden (Marea Britanie)/Anna Siskova (Cehia).

De asemenea, și Miriam Bulgaru a fost învinsă la Iași Open, după ce franțuzoaica Selena Janicijevic s-a impus cu 6-2, 7-6 (8/6), marți, în optimile de finală.

Bulgaru (25 ani, 203 WTA) s-a înclinat după aproape două ore de joc (1h 49min) în fața unei adversare venite din calificări (22 ani, 188 WTA).

Românca reușise să câștige în primul tur în fața favoritei numărul doi a turneului, germanca Tatjana Maria. Ea rămâne cu un cec de 3.512 euro și 30 de puncte WTA.

Selena Janicijevic va juca în sferturi cu conaționala Chloe Paquet, victorioasă în fața elvețiencei Simona Waltert, scor 6-1, 7-5, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel