UEFA Euro 2024 Alin Stoica, fost fotbalist la Anderlecht, spune în presa belgiană că "România chiar nu e o echipă bună"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Alin Stoica, fostul fotbalist al celor de la Anderlecht, considerat la un moment dat o mare speranţă a fotbalului românesc, a avut o nouă declaraţie controversată, de această dată la adresa echipei naţionale. 



După ce România a învins Ucraina cu 3-0 la EURO 2024, Alin Stoica a spus, în presa belgiană, că "România chiar nu e o echipă bună. Împotriva Ucrainei, în primul meci, au fost norocoşi, pentru că Andriy Lunin s-a crezut român. România nu joacă fotbal, doar aşteaptă greşelile adversarului". 

Acesta a vorbit şi despre grupa din preliminariile EURO 2024, şi a spus că "Israel şi Belarus nu au putut juca acasă, iar împotriva Elveţiei, în deplasare, puteau să primească 5 goluri până la pauză". 

Alin Stoica e sigur de victoria Belgiei 

România va înfrunta Belgia la EURO 2024, sâmbătă, de la ora 22:00, la Koln, iar Alin Stoica e de părere că "dracii roşii" se vor impune. 

"Dacă Belgia îşi face jocul, iar Domenico Tedesco nu mai face prostii, atunci dracii roşii vor câştiga cu uşurinţă. Eu nu am înţeles deciziile tactice împotriva Slovaciei. Cum să nu joci cu Tielemans? Carrasco a jucat fundaş stânga, Doku a jucat în dreapta. Ce a fost asta? 

Cu Eden Hazard ca antrenor, chiar şi cu mine antrenor, Belgia ar fi câştigat. Asta ar trebui să se întâmple şi cu România. Diferenţa dintre aceste două echipe este imensă. Singurul lucru pe care Belgia nu are voie să îl facă este să ofere cadouri. Românii se hrănesc cu asta", a mai spus Alin Stoica. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel