Fotbal international Alin Stoica e convins că Drăguşin "are calităţile şi mentalitatea să ajungă mai sus de Tottenham"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul fotbalist Alin Stoica, un imens talent al generaţiei sale, a analizat transferul lui Radu Drăguşin în Anglia, la Tottenham. 



”Văzând fotbalul intern în ce stare se află... E o performanță extraordinară să ajungă în Premier League. Anglia nu se compară cu Italia! E o altă viteză de joc. Acum e important să reușească să se impună și, de ce nu, să urce și mai sus de Tottenham. 

Din punctul meu de vedere, Bayern nu se refuză. Joacă mereu în Champions League. Nu știu de câte ori ți se oferă această șansă să joci la Bayern Munchen. Poate că era mai greu de jucat acolo. Dar, acum, nu mai contează ce a făcut. 

A ales, probabil, cum a simțit. Important e că a ajuns într-un campionat... Poate cel mai bun la ora actuală din lume. Important e să se impună și să deschidă alte porți și la alți jucători români. E important să se ajungă la acest nivel. 

Greul de abia acum începe pentru Drăgușin. Îi doresc să urce și mai sus. Totuși, Tottenham nu a mai câștigat de ani buni un trofeu. Nu e o echipă care se bate pentru trofee. Eu îi doresc lui Drăgușin să urce și mai sus. 

Are calitățile necesare și mentalitatea să ajungă și mai sus de Tottenham. Trebuie să joace, dar să joace și bine”, a spus Alin Stoica pentru Sport.ro.

Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham de la Genoa. Englezii au plătit 25 de milioane de euro pe el, dar vor adăuga şi alte cinci milioane de euro sub formă de bonusuri. 

"Dragi Genoani,

E greu să pot explica în câteva cuvinte o perioadă din viaţa mea care a insemnat atât de mult pentru mine. O să încerc.

Am reuşit să scriem istorie împreună. E greu să uităm pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul promovării până la aceste luni din Serie A: nu vă voi uita, de fapt vă voi purta în suflet. Pentru totdeauna.

E greu, dar sunt momente în viaţă când două drumuri se despart.

O să-mi fie dor să mă aplaudaţi pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciului, să mă întorc spre nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că m-au prins pe cameră. Îmi va lipsi toată afecțiunea voastră.

Mulțumesc Genova, mulțumesc Genoani: veţi fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut aşa, cu cuvinte puține dar sincere. Vă iubesc pe toţi foarte mult", a scris Radu Drăguşin pe Instagram.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel