Superliga Romaniei Alexandru Cicâldău revine în Superligă, dar nu merge nici la Craiova, nici la FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mijlocaşul Alexandru Cicâldău ar urma să semneze un contract cu o echipă din Superligă. Nu este nici Universitatea Craiova, nici FCSB, cluburile care l-au dorit în ultimele săptămâni. 



Jurnalistul Cristi Coste a anunţat că Cicâldău se va alătura celor de la Petrolul, după ce FIFA le va ridica "lupilor galbeni" interdicţia la transferuri. 

"Alexandru Cicâldău va ajunge la ora 14:15 în România pentru a semna cu Petrolul. Actele sunt semnate deja. Se așteaptă ca UEFA să ridice interdicția pe care Petrolul o are. Prahovenii au plătit acea sumă de bani, iar apoi Cicâldău va fi prezentat la Petrolul”, a declarat Cristi Coste la Fanatik Superliga. 

Alexandru Cicâldău vine la Petrolul sub formă de împrumut de la Galatasaray, iar turcii vor suporta integral salariul jucătorului, graţie relaţiei excelente dintre şefii Galatei şi cei ai Petrolului. 

Duminică, Gigi Becali anunţa că mijlocaşul are ofertă din Turcia, motiv pentru care nu poate fi transferat la FCSB. 

”Eu zic că CFR Cluj e cea mai periculoasă adversară la titlu. CFR și Craiova, dar în ordinea asta, CFR prima și Craiova a doua. Să vedem dacă îl ia Craiova pe Cicâldău.

Nu cred că îl ia că acum Cicâldău are ofertă din Turcia. Eu așa am auzit din Turcia. Nu știu mai multe, de unde să știu de eu?”, a declarat Gigi Becali. 

Şi Giovanni Becali credea că Alex Cicâldău va rămâne în Turcia, din cauza salariului său. 

”Ar fi o situație bună pentru el. Craiova e un club serios. Se ridică la nivelul salariului, mai dă și Galatasaray și se pot înțelege. Dar nu am zis că s-au înțeles cu Cicâldău.

Nu sunt optimist că se poate realiza acest transfer. Până pe 14 septembrie sunt deschise transferurile în Turcia. Cicâldău așteaptă oferte în continuare din străinătate.

Să plătești un jucător, cu un milion pe an, este costisitor. Cred că mai degrabă va fi împrumutat în Turcia”, a declarat Giovanni Becali, la Liga Digisport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel