Superliga Romaniei Alexandru Buzbuchi îi ia locul lui Marian Aioani la Farul Constanţa

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Alexandru Buzbuchi va fi noul portar titular al celor de la Farul Constanţa, după ce Marian Aioani s-a transferat la Rapid Bucureşti. 



”Experiența o are Buzbuchi. Deci încredere totală în el. Ne-a arătat-o, îl știm. Un jucător care debutează la 19 ani în Liga 1 cum să nu poată să joace la 30 de ani?

E de un an cu noi. A venit, a fost înțelegător, cred că este un portar foarte bun. 

Legat de plecarea unor anumiți jucători… Cred că nu este primul portar pe care l-am vândut de când suntem. Am fost foarte mulțumiți de Marian, ne-a ajutat foarte mult. Practic, am avut dreptate când am zis despre el că am luat un portar foarte bun, care este foarte talentat. Am ieșit campioni cu el.

Fiecare jucător își dorește să îi fie mai bine, noi avem limitele noastre pe care le știți cu toții. Sunt legate de bani, de puterea pe care o poți avea ca să plătești jucători foarte valoroși. La un moment dat, orice jucător își dorește să câștige mai mulți bani.

Dacă asta a fost cererea, noi nu am avut altceva. Piața îți dă valoarea și prețul care există. Chiar dacă noi voiam să luăm mult mai mulți bani, practic e cea mai bună ofertă care a fost pe piață. De acolo, bineînțeles că i-am dat curs. Marian a făcut sezoane foarte bune la noi, am ieșit campioni și probabil are nevoie de o altă provocare, ceva mai bun, mai puternic", a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova. 

Avertisment pentru "marinari" înainte de meciul cu oltenii 

"Am început anul foarte bine. Am avut o deplasare foarte grea la Craiova, unde echipa a arătat că am făcut o pregătire foarte bună, că am făcut bine că am rămas acasă, chiar dacă clima a fost mai grea. Cred că s-a văzut pe teren, echipa a arătat bine, am câştigat într-o deplasare grea. Acum întâlnim acasă cealaltă echipă din Craiova. Va fi un meci total diferit din punctul meu de vedere, cu un adversar la fel de talentat şi de valoros, care are foarte mult talent. Jucăm acasă şi de asta spun că va fi un pic diferit, în sensul de a controla jocul şi intensitatea. Sperăm să o facem, ştiu că suntem capabili. Eu sunt încrezător în potenţialul echipei. Suntem conştienţi de faptul că adversarul ne-a dat o lecţie în tur, pentru cum am intrat pe teren. Sperăm să repetăm jocul bun făcut la Craiova, în deplasare. Muncim pentru a lua cele trei puncte", a declarat Hagi.

Tehnicianul spune că îi plac meciurile în care se marchează multe goluri, dar că preferă ca joi echipa sa să înscrie unul mai mult decât adversarul.

"Eu vreau să dăm un gol mai mult decât ei, chiar dacă îmi place să se marcheze multe goluri, acum nu contează câte se vor marca. Toate meciurile sunt grele la început, contează să ţi-l faci uşor, trebuie să facem un meci bun. Ceea ce am văzut în prima etapă, îmi dă încredere că putem face şi mai bine", a mai spus Hagi, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel