Superliga Romaniei Alex Pop şi-a prelungit contractul cu Oţelul. A marcat 9 goluri în prima parte a sezonului

Data publicării:
Sursa: ascotelul.ro
Sursa: ascotelul.ro

Alexandru Pop, golgheterul Oţelului în acest sezon, şi-a prelungit contractul cu gălăţenii. 



"Îi mulțumim pentru pasiunea și eficiența cu care joacă sub culorile roș-alb-albastre și îi urăm să-și păstreze entuziasmul pe care îl manifestă nu doar la meciuri, ci și la ședințele de pregătire.

Alexandru Mihai Constantin Pop, atacant care va împlini 24 de ani la începutul lunii următoare, și-a pus semnătura pe un nou contract cu SC Oțelul Galați, el urmând astfel să reprezinte gruparea roș-alb-albastră până la finalul lunii iunie a anului 2025. Vechea înțelegere dintre fotbalist și club ar fi expirat în vara acestui an", transmite clubul într-un comunicat de presă.

Prima declaraţie a lui Alex Pop după prelungirea contractului

“Mă bucur că am semnat prelungirea contractului și țin să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și mi-au dat șansa să joc în prima ligă. Îmi doresc să dau în continuare totul pentru Oțelul Galați“, a declarat Alex Pop, unul dintre golgheterii Superligii. 

El a marcat în acest sezon 9 goluri și a oferit o pasă decisivă. Alexandru Pop a mai trecut pe la Universitatea Cluj şi Viitorul Constanţa, dar şi pe la Unirea Dej, de unde a venit la Oţelul Galaţi în vară. 

CITEŞTE ŞI Schimbări majore la Oţelul Galaţi. 7 jucători, puşi pe liber de Dorinel Munteanu

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel